Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Ledam

#1
Skoda ENYAQ / Sv: Canton sound
tirsdag 02. mai 2023, klokken 22:28
Hvis du har en musikksamling på disk så kan du kopiere yndlingsmusikken over på en minnepinne og bruke den som inngang. Bilen leser FLAC format som er CD-kvalitet. Da kan du sammenligne med Spotify.
Jeg kjører ID.4 med standardanlegg og Enyaq Coupe med Canton (standard). Legger ikke merke til noen stor forskjell i det daglige, før du spiller veldig høyt. Er usikker på om jeg hadde krysset av for Canton hvis det var en opsjon. Men hvis du prioriterer musikk i bilen ville jeg tatt med en minnepinne med kjent musikk til forhandleren og bedt om å få testet litt.
#2
ID.4 / Sv: ID software 3.0 OTA-bølge er klar til å rulles ut.
lørdag 29. april 2023, klokken 17:44
Sitat fra: gte-bjørn på lørdag 29. april 2023, klokken 13:04Nå er det offisielt på VW sine sider: https://www.volkswagen.no/no/oppdateringer-og-systemer/programvareoppdatering/3-2.html

Endelig. Det var gode nyheter. Fint om folk informerer her når de har fått det gjort. Ved oppdatering til 2.4 og nytt batteri skulle VW ta kontakt med bileierne. Jeg hørte aldri noe og etter en tips her på forumet bestilte jeg bare time hos Møller på nettet og fikk det gjort. Hvis jeg ikke hører noe denne gangen heller vil jeg gjøre det samme. Men venter til folk har fått oppdateringen. 
#3
Skoda ENYAQ / Sv: Jekke opp Enyaq
torsdag 20. april 2023, klokken 22:58
Sitat fra: VoltWay på torsdag 20. april 2023, klokken 20:43Bilene blir vel levert med punkteringsfrie dekk, så det er ikke behov for jekk. Det ble levert jekk med biler for å skifte på farten, ikke i garasjen.
Har nettopp lagt om på ID.4 som hadde en liten pose med jekk osv. Dette er jo Norge og bilene leveres med to hjulsett. Det er ikke noe problem, jeg bare bruker verktøyet som fulgte med ID.4. Men litt pussig er det likevel. 
#4
Skoda ENYAQ / Sv: Enyaq Coupe RS. Ordredato og leveringstid.
torsdag 20. april 2023, klokken 14:06
Ting forandrer seg fort.
Tittet litt på Finn igjen. Jeg betilte bilen i juni i fjor og fikk den i romjula. Hadde jeg ikke bestilt da kunne jeg kjøpt en veldig bra Coupe i dag og spart 50 tusen. Egentlig skulle det vært andre veien. Samme bil som jeg kjøpte, koster i dag 100 tusen mer om du bygger den på Skodas hjemmeside. 
#5
Skoda ENYAQ / Sv: Jekke opp Enyaq
torsdag 20. april 2023, klokken 13:48
Følger det ikke noe verktøy med bilen?
Fant en liten pose med en slepekrok og en trådbøyle for å trekke av hetta over hjulbolten.
Det er kanskje ikke meningen at man skal legge om hjul selv lengre? 
#6
Skoda ENYAQ / Sv: Konkurrenter tar grep! Hva med Skoda?
mandag 13. februar 2023, klokken 17:38
Sitat fra: tepe2 på søndag 12. februar 2023, klokken 21:47
Ledam her tror jeg du har misforstått mye.
Som for eksempel?
#7
Skoda ENYAQ / Sv: Konkurrenter tar grep! Hva med Skoda?
søndag 12. februar 2023, klokken 20:39
Hvis Tesla har satt ned prisen for å redusere store lagre av produserte biler så trenger ikke konkurrenter som sliter med å produsere nok for å dekke bestillinger redusere prisene tilsvarende.
Jeg tror ikke at importør og leverandør kan redusere prisene for å kompensere for moms. Da vil det se ut som om de har puttet momsfritaket i egne lommer tidligere. Det er ikke bra.
#8
Skoda ENYAQ / Sv: Enyaq Coupe RS. Ordredato og leveringstid.
lørdag 11. februar 2023, klokken 14:06
Dette er jo veldig billig:
https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=289841886

Det virker som om det blir flere biler på Finn og at de ligger ute lenge. Kanskje det er innbilning, men synes at jeg kjenner igjen de fleste bilene som ligger ute nå. De har vært der siden Coupe kom på markedet.
Ser i media at det har vært registrert unormalt få biler i januar. Kanskje folk sitter på gjerdet og venter på våren?
#9
Skoda ENYAQ / Sv: Enyaq Coupe RS. Ordredato og leveringstid.
tirsdag 07. februar 2023, klokken 22:59
Jeg skrev kontrakt i juni i fjor når de åpnet for bestilling og hentet bilen i romjula. Tok en titt på Finn like før jeg hentet bilen og ble overrasket over å finne tilsvarende biler til samme pris som jeg betalte. Det var altså ikke noe poeng å vente et halvt år på bil. Nå var jeg tilfeldigvis innom Finn igjen og ser at mange av de samme bilene ligger ute enda. Kanskje jeg husker feil, men det virker som prisene også har gått litt ned. Hvis bilene som ligger på Finn nå er tungsolgte må det betyr liten interesse i markedet. Da er det neppe skrevet mange nye kontrakter i løpet av januar.
 
#10
Skoda ENYAQ / Sv: Enyaq Coupe RS. Ordredato og leveringstid.
mandag 06. februar 2023, klokken 14:47
Det må da være helt slutt på at folk bestiller ny bil. Det ligger "nye" biler ute på Finn som koster mye mindre enn en ny bil. Og som kan leveres på dagen.

#11
Skoda ENYAQ / Sv: Enyaq Coupe RS. Ordredato og leveringstid.
mandag 23. januar 2023, klokken 22:37
Sitat fra: e.e.n på mandag 23. januar 2023, klokken 19:25
Ser at prisen har økt ja, speccer jeg min lik så koster den nesten 750k, betydelig mer enn det vi betalte ved bestilling ifjor høst (dog med rabatt..).

Rabatt? Fikk du rabatt? Jeg fikk beskjed om at det ikke var mulig. Betalte det som konfiguratoren viste.
#12
ID.4 / Sv: ID software 3.0 OTA-bølge er klar til å rulles ut.
søndag 08. januar 2023, klokken 21:15
Da jeg aldri fikk noen innkalling for oppgradering med nytt batteri og ny versjon av software, bestilte jeg bare time for dette hos Møller. Bilen var på verksted denne uka og jeg fikk beskjed om at versjon 2.4 var installert. Etter et par dager kom det opp symbol om at 2 nye oppdateringer var klare. Klikket på oppdater og den lastet ned ny programvare mens jeg kjørte. Når jeg parkerte sa den at jeg skulle forlate bilen 5 min og når jeg kom tilbake skulle oppdateringen være klar. Gjorde unna et par ærender som tok 30min og kjørte hjem igjen. Kunne ikke se noen forskjell og klikket på Innstillinger > Systeminformasjon og der stod det ID. Programvareversjon 2.3.0.
Hva er det som ikke stemmer her? Hvor ser jeg hvilken versjon av SW som er installert?
#13
Skoda ENYAQ / Sv: Enyaq Coupe RS. Ordredato og leveringstid.
onsdag 14. desember 2022, klokken 22:35
Oslo.

Har fått antydning om uke 51.
#14
Skoda ENYAQ / Sv: Enyaq Coupe RS. Ordredato og leveringstid.
tirsdag 13. desember 2022, klokken 22:19
Nå kan det ikke være langt unna. Har betalt bilen, godkjent at Møller kan registrere den, fått regning på forsikring (med registreringnummer EF 15...). Har fått lite informasjon fra selgeren underveis. Han har stort sett svart på mine purringer, men tipper at det ikke kan være mye som gjenstår nå før den kan utleveres.
 
#15
Skoda ENYAQ / Sv: Enyaq Coupe RS. Ordredato og leveringstid.
torsdag 24. november 2022, klokken 17:43
Ser at det er 13 stk Coupe til salgs på Finn nå. Virker som om prisene er justert litt ned. Prisantydningen ligger på cirka samme nivå som bilen jeg har bestilt. Hva kan man tolke av det?
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA