Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Hans Inge Berg

Sider: [1]
1
Model 3 / Solbrilleholder
« på: ſøndag 06. Oktober 2019, klokken 23:35 »
Fant ingen som passet mitt behov. Så jeg designet og 3d-printet min egen. Kan lastes ned herfra: https://www.thingiverse.com/thing:3897522, eller så kan jeg sikkert lage en for deg. Si en 100-lapp for en utskrift. inkl porto. Send PM. Printes i litt mørkere gråfarge enn tak-stoffet. Dette er tilfeldigvis selvlysende, men det tror jeg neppe du vil se..

På bildet er det skrevet ut i hvit.. Og av en eller annen grunn rotert 90grader..2
Model 3 / Sv: Modell 3, nøkkelkort.
« på: Torsdag 22. August 2019, klokken 21:29 »
back to topic. Leste kortet med NFCtools på andriod nettop. Og det virker som at det er ett standard NFC type 4 kort (ISO1443-4) som er litt tøffere enn de som er i yale sine tagger (ISO 1443-3). Men uten p hevde noe, så bør det være fullt mulig å klone kortet til ett liknende type-4 kort fra ebay eller noe.

3
Model 3 / Sv: Levering av model 3
« på: Mandag 01. Juli 2019, klokken 23:12 »
Bilen mangler HomeLink. Det skal jeg kreve ettermontert vederlagsfritt. Uavhenging av om det sto spesifisert på nettsiden eller ikke, så var det inkludert på kjøpstidspunktet. Musk gikk ut etter dette og sa det ville fjernes fra premium i USA. Bilen ble vel produsert minst en måned før Musk nevnte dette på Twitter, og bilen ble bestilt 10 dager før innlegget. Blir spennende å se hvordan det går..


Ønsker gjerne å høre hvordan dette går. Hilsen homelink-laus

4
Model 3 / Sv: Båt transport fra USA til Europa/Norge med TM3'er.
« på: Tirsdag 18. Juni 2019, klokken 11:55 »
Noen som har call på hvilke båter som er på vei nå siste 2 ukene av Juni? Skal visst komme en haug i følge Sales.

JEg vet at Grand Dahlia skal til Norge.. noen andre?

Ser at Nordic ACE skal ankomme Drammen i morgen tidlig. var innom Zeebrugge for noen dager siden: https://www.vesselfinder.com/da/vessels/NORDIC-ACE-IMO-9386225-MMSI-309586000

Sider: [1]