Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Kewetķnerten

Sider: [1] 2
1
Tidlige: Buddy / Kewet / Bryter for "race mode" cityjet 5
« på: Onsdag 24. Februar 2021, klokken 20:18 »
Heia, noen som har en slik vribryter (potensiometer) liggende, eller vet hvor jeg kan få fatt i en slik?  Prøvde Elbil i Oslo uten hell...
Mvh
Thor

2
Tidlige: Buddy / Kewet / Knerten er frostskadet
« på: Mandag 15. Februar 2021, klokken 17:09 »
Heia, etter to uker med sprengkulde ned til -15 har det endelig blitt mildvær!  Jeg har ikke kjørt ham for låsen frøs fast så jeg kom ikke inn..  var fulladet før frosten kom og når jeg i går satte meg inn var jeg overrasket av at den viste fulladet fortsatt, men kjørte frem og tilbake og alt virket ok.  På vei hjem fra jobb var den nede til 40% og så ble den helt skjelven og ville ikke helt hjem.  Etter 2 timer med strøm er alt ok og den viser nesten fulladet som den nok ikke er.  Har jo NiCd, kan kulden ha medført at den roter med "hukommelsen"  er jo så voksen at demens kan være en diagnose....
Jeg er spent på morgendagens tur på jobb.  10 år siden sist kuldeperiode og håper på 10 år til neste gang, kuldegrader er noe man skal man ha i fjellet!   :)

3
Tidlige: Buddy / Kewet / Sv: Hvor mye jobb å ta ut motor på Buddy 2009?
« på: Lørdag 03. Oktober 2020, klokken 21:42 »
Da er den på Finn, håper noen kan bruke delene!  :)

4
Tidlige: Buddy / Kewet / Sv: Hvor mye jobb å ta ut motor på Buddy 2009?
« på: Torsdag 01. Oktober 2020, klokken 05:56 »
Fint bare å kjøre på i fint høstvær da!   :+1:  jeg legger ut resten av bilen for salg hvis noen trenger karross/ understell.

5
Tidlige: Buddy / Kewet / Hvor mye jobb å ta ut motor på Buddy 2009?
« på: Tirsdag 29. ſeptember 2020, klokken 20:00 »
Jeg har en 2009 som kortsluttet slik at deler av dash tok fyr.  Har tenkt å ta ut motor da den bare er gått 20t for å ha i reserve for "Knerten"  (kewet 98).  Hvor mye arbeid er det og er det rett frem så jeg kan gjøre det i gårdsrommet en lørdag?  Er motor og kasse i en enhet?
Mvh
Thor

6
Tidlige: Buddy / Kewet / Sv: 2009 Buddy går bare bakover?
« på: ſøndag 20. ſeptember 2020, klokken 08:49 »
Bare t.o., var brudd i en forbindelse på et kretskort på MC, han på verkstedet loddet og vipps så går den fremover igjen!  :-)

7
Tidlige: Buddy / Kewet / Sv: 2009 Buddy går bare bakover?
« på: ſøndag 30. August 2020, klokken 07:36 »
Ja kryper til korset og tauer den til et verksted som skal ha peiling, kan være en liten ting, men skjønner jo at det er mer greier inni denne tassen enn det ser ut til.... :-)

8
Tidlige: Buddy / Kewet / Sv: 2009 Buddy går bare bakover?
« på: Torsdag 20. August 2020, klokken 17:13 »
Heia, sikring nr9 nr man trør på brems men etter bytte av motorcontroller går ikke sikring men går fortsatt kun bakover.  Kommer et klikk når trør på bremsen, kan være regenereringen.  Muffens...

9
Tidlige: Buddy / Kewet / 2009 Buddy går bare bakover?
« på: Torsdag 20. August 2020, klokken 10:17 »
Heia, min brors 2009 Buddy har gjort seg vrang, plutselig ville den bare bakover og sprenger sikringene.  Har nå byttet cc uten hell, hva i alle dager plager den?

Knerten derimot bare går og går. :-)

10
Tidlige: Buddy / Kewet / Sv: Knerten - en gul(l)bil!
« på: Lørdag 30. November 2019, klokken 14:23 »
Da er Knerten godkjent for to nye år, fikk mangel for dårlige hjullagre bak, var nytt for meg at det kunne bety noe for EU, er jo ikke akkurat autobahn kjøring ....  så da ble det nye lagre og skiftet kryssene samtidig på drivakslingene så nå er den lydløs og blid!  :)

11
i-Pace / Sv: Hvilken bil kjøper dere om 2-3 år?
« på: Mandag 04. November 2019, klokken 20:06 »
Dette temaet er jo ikke helt for meg, men frister med et svar allikevel - det blir I-pace når verditapet er passe stort.  Jeg sto på lista fra dag en og har flere fossil jager, men syns rett og slett ikke den ga nok value når de surret med 1st edition osv.  Når de andre premiumerkene kommer med sine modeller blir det nok noen brukbare kjøp der ute for de av oss som helst vil ha jag med de utfordringer det kan by på av og til - men hvis alternativet er å kjøre tysk så kan jeg leve med noen greier...Blir spennende å se  :)

12
Tidlige: Buddy / Kewet / Sv: Knerten - en gul(l)bil!
« på: Onsdag 07. August 2019, klokken 15:54 »
Hei Hans, fint takk, jeg sjekker.  Hvis ikke kan jeg jo sette Nicad batteriene over i Buddyen og la Knerten hvile blant veteranene imens.  Må de byttes på noen spesiell måte for ikke å ødelegge noe i så fall?  :-)

13
Tidlige: Buddy / Kewet / Sv: Knerten - en gul(l)bil!
« på: ſøndag 04. August 2019, klokken 20:28 »
Alle på ferie?  Ingen som vet om Buddyen er en donormatch?

14
Tidlige: Buddy / Kewet / Sv: Knerten - en gul(l)bil!
« på: Fredag 12. Juli 2019, klokken 09:03 »
Da fikk Knerten en bror etter det tøffe utseendet å dømme, en 08 Citijet 6 som kun er gått 17t km men ser litt sliten ut og har minst ett batteri som er kaputt da den kjører bare noen meter før er er slutt.  Det jeg merket når jeg kjørte de få meterene var at den starter og stopper mye mykere enn Knerten, så kan den bli donor dvs at drivverk kan byttes over?  Er rammen lik den gamle?
I mellomtiden er den for god til å ødelegge så hvis noen har brukbare batterier liggende er jeg takknemlig for tips!

Nyt ferien.  Thor

15
Tidlige: Buddy / Kewet / Sv: Knerten - en gul(l)bil!
« på: Fredag 24. Mai 2019, klokken 18:42 »
Hei igjen, så kjekt dere likte  :+1:  Ja den har NiCad batteriene ennå og jeg er spent på hva som er maks rekkevidde når varmen kommer.  Hei Hans visste ikke at du var aktiv her ennå, må få meg sticker i e-typen om "my other car is a Kewet"! Da tenker jeg ikke mer på slarken og skal passe på Knerten som virker til å trives!  Mvh Thor

Sider: [1] 2