Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Firefoxa

#1
Mitsubishi Outl. PH / Sv: Hvordan forlenge rekkevide på bilens WiFi
fredag 19. februar 2016, klokken 22:54
Sitat fra: bluefox på tirsdag 13. januar 2015, klokken 22:56
Da har jeg bilens WiFi i hele huset.

-TP-LINK TL-WA850RE Range Extender, fås overalt, 275.- hos Komplett. I stikkontakt innen bilens WiFi område.
-Range Extender kontaktes så med WiFi fra laptop.
-Survey og velg bilens SSID
-Sett inn passord
-Finish!

Jeg har disablet husets WiFi i iPhonen og har da bilen direkte tilgjengelig uten å måtte skifte over. Den har alikevel nettkontakt via G3/G4 og jeg har paden for oppslag.

Nå kan jeg slå på forvarme fra TV godstolen i underetasjon og hvis behov fra senga.  :)

Hei.

Jeg har prøvd å sette opp same TP Link i dag uten hell. Gjorde du noe spesielt? Har du annet WiFi i huset? Gjorde du noe i/med bilen? Er din telefon paret direkte med bilen også?

Takk.

mvh.

EA.
#2
Hei alle sammen.

Jeg er en ny eier av en 2016 PHEV Instyle + bil. Først si at jeg er veldig fornøyd med bilen så langt!
Jeg har lest en del forum og har kjøpt in en TP Link WA850RE WiFi Range extender for å forlenge WiFi rekkevidden til bilen. Slik jeg skjønner det så er det flere som har brukt denne TP Link modellen med hell.

Det har ikke jeg.

Jeg har paret kun en telefon til bilen. Jeg har startet repeateren og gått igjennom prosessen med å finne bil SSID og konfigurert til å repeate bilens signaler. Jeg har ikke gjort noe i bilen med under denne prosessen dog. Alt ser ok ut og signalene virker  forsterket.

Jeg kobler telefon til SSID, men når jeg prøver appen så sier den at den ikke har kontakt med bilen. Får rødt på status symbolet også. Uansett hva jeg har prøvd så langt så er det ikke noe liv i APP.

Noen som kan bistå?

Takk.

Mvh,

EA.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA