Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Milk

Sider: [1] 2
1
Renault Megane E-TECH / Sv: Official launch of the Megane Electric
« på: Mandag 14. Februar 2022, klokken 11:03 »
Skuffende lite info fra Renault i dag også.
Kan kun huke av for utstyrsnivå, og velge reserver. Uten å vite hva du binder deg til og hvilhet utstyr som er inkludert i den relativt høye prisen. Eller hva evtuelle tillvalg som f eks hengerfeste koster.

Trenger mer info for i det hele tatt å skulle vurdere dette  :(

2
e-Golf / Sv: Feil på navigasjon og app-connect
« på: Tirsdag 04. Januar 2022, klokken 21:28 »
Har fått samme melding om ugyldige navigasjonsdata på min e-golf 2017. I tillegg får jeg ikke koblet til carplay.

Har du funnet løsning på problemet?

3
Kia Niro EV / Sv: UVO App-nybil :)
« på: ſøndag 28. Februar 2021, klokken 16:02 »
Er app inkluert, eller påløper det abonnementetskostnader etter x antall år?

4
e-Golf / Sv: We Connect app
« på: Onsdag 08. April 2020, klokken 09:50 »
Etter å ha brukt appen i 4 år har jeg valgt å ikke fornye abonnementet. Det har vært praktisk å kunne se at bilen virkelig ladet, og hvor mye strøm det var på bilen. Men omtrent 7 av 10 ganger jeg skulle sette på forvarming, fikk jeg melding om at det ikke kunne oppnås kontakt med bilen. Dette er tross alt en tjeneste som VW tar betalt for, selv om selgeren mente tjenesten ville bli gratis innen 3 år med inkludert abonnement var over...

5
e-Golf / Sv: Utrolig treig startknapp for e-golf
« på: Lørdag 22. Februar 2020, klokken 20:58 »
Hadde bilen på service her om dagen, og sa i fra om at jeg av og til måtte trykke flere ganger på startknappen. Når jeg hentet bilen sa de at startknapp var byttet, håper de har byttet den og at problemet er borte😳

6
e-Golf / Sv: Bremsekraftforsterker problemer
« på: Fredag 21. Februar 2020, klokken 15:09 »
Opplever av og til at en triller selv om bremsepedalen holdes inne som dem må ved start. Dette skjer hvis man setter spaken i drive umidelbart etter start. Etter et par sekunder merker man at pedal siger inn, og bilen stopper.
Har tatt dette opp med møller, men de sier at det ikke er noe galt, og at dette er helt normalt...

Etter siste service fikk jeg beskjed om at man altid skal vente minst 2 sek etter bilen har startet :o

7
e-Golf / Sv: Utrolig treig startknapp for e-golf
« på: Onsdag 15. Januar 2020, klokken 11:40 »
Har samme problem på min, noen ganger må jeg trykke 3-4 ganger på startknappen før den reagerer.

8
e-Golf / Sv: We Connect app
« på: Torsdag 31. Oktober 2019, klokken 15:46 »
Har ikke fått kontakt med bilen siste uken... Syntes det er skammelig at VW tar betalt for denne tjenesten som er totalt upålitelig. Kjipt at WeConect må kjøre for at Tibber skal vise ladestatus i sin app.

9
e-Golf / Sv: Bilens tal som grundlag for energiforbrug
« på: Lørdag 12. Oktober 2019, klokken 21:15 »
Tror ikke du kan stole på forbrukstall fra VW. Hjemmeladeren sier at den har levert 30-40% mer enn hva bilen sier den har ladet med. Tror ikke alt er tap i ladingen.

10
e-Golf / Sv: We Connect app
« på: Lørdag 12. Oktober 2019, klokken 19:55 »
Har problemet løst seg Turbomannen? Har fått samme melding som deg de siste dagene. I tillegg ber bilen om bruker-PIN, det har den gjort i en måned nå >:(
Har forsøkt med S-PIN uten hell, har også byttet S-PIN og lagt til bilen på nytt. Er det noen andre som har opplevd dette?

11
Litt kjipt at noen spammer tråden ved å legge sin invitasjon til på nytt vær gang det aktivitet i denne tråden :-1:


https://invite.tibber.com/fd0dcbef

12
e-Golf / Sv: Så ble det en e-Golf, men lade hjemme?
« på: Torsdag 30. Mai 2019, klokken 10:18 »
Har akkurat byttet til Tibber, og bestilt Easee ladestasjon som jeg vurderte som det beste alternativet med tanke på fremtiden. Veterangolfen min lader kun med 3,6Kw, men i mitt oppsett kan Easee gi 7,4 Kw hvis bilen kan ta imot, og noen få biler kan lades på 3-fas opp til 11Kw (har du 400V anlegg klarer Easee 22Kw)

Appen du får med Tibberabonnementet gir etterlengtet informasjon om e-Golfen, den viser hvor mye strøm det er på bilen i % (i tillegg til at den også gjetter hvor langt du kan kjøre :)), og du ser hvor mye strøm golfen har trukket fra nettet totalt for  inneværende måned, og pr dag.

Så langt er jeg strålende fornøyd, og det er ingen bindingstid.

Om noen vurderer å bytte, så send gjerne en PM, så sender jeg link for registrering som gir oss begge kr 500 i bonus :)

13
Hei, og takk for invitasjon fra Veggen :+1:

Da har jeg bestilt strøm, Easee ladeststasjon og pulse fra Tibber

Om noen andre ønsker 500,- i rabatt, så bruk gjerne linken her:

Hei! Jeg bruker Tibber, appen som erstatter strømselskapet og gjør strømregningen lavere med teknologi. Blir du også kunde, får vi begge 500 kr å handle smarte dingser for: https://invite.tibber.com/s4t7fgf1


Har nå brukt Tibber i mer enn 2 år med: Pulse, Easee ladestasjon, Sensibo Air, Netatmo værstasjon, Google Home, Mill Heat og Philips Hue.

Erfaringer med Tibber som strømleverandør er bra. Og er særdelse fornøyd med app, produkter og integrasjoner.

Men prismessig er det nok flere andre leverandører som er minst like gunstig som Tibber avhengig av forbruksprofil. Har sammenlignet fakturaer med kolleger som bruker andre leverandører, og ofte har de hatt lavere pris pr Kwh enn jeg har med Tibber når jeg ikke tar med lading av elbil. Grunnen til at andre leverandører med spotpris uten påslag er rimeligere, er nok at Tibber har et relativt høyt månedsgebyr på kr 39 som skal fordeles pr forbrukt Kwh.
Tar jeg med lading av elbil er stort sett Tibber rimeligst. Hvis du bruker smartlading får du garantert 20% rimeligere strøm til elbilen.
Så lader du mye hjemme er det nok gunstig å bruke Tibber.
Totalt sett er jeg godt fornøyd med Tibber som strømleverandør.


Om du klikker på linken over, og registrer deg får de en bonus på kr 500 som du kan handle for i Tibber store. De oppgir priser med Tibber-rabatt, men om du ikke har bonus å handle for, finner du ofte produktene rimeligere andre steder.


14
e-Golf / e-remote/Guide and Inform Plus
« på: Torsdag 09. Mai 2019, klokken 20:05 »
Hva er forskjellen på e-remote og Guide and Inform Plus?

Innimellom har car-net fungert, men de siste ukene har jeg ikke fått kontakt via App.

Prøvde i dag og logge på brukerkonto via PC, og får da beskjed om at Guide and Inform Plus er utløpt. e-remote løper ut i mars 2020.

Tidligere i år fikk jeg bekreftelse på at car-net kostnadsfritt var forlenget med 1 år. Men dette gjaldt tydeligvis kun e-remote, for nå skal de ha 750 kroner for å forlenge Guide and Inform Plus med 1 år.

15
ID.3 / Sv: Reservasjon I.D.
« på: Onsdag 08. Mai 2019, klokken 20:40 »
Hadde fire reservasjoner på kortet, men ingen bekreftelse fra Møller. Nå er alle reservasjoner borte, og fortsatt ikke hørt noe fra Møller

Sider: [1] 2