Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - skogen

Sider: [1]
1
Avansert: Konvertering til elektrisk / Sv: Konvertering av båt til elmotor drift
« på: onsdag 10. juli 2019, klokken 10:21 »
Hei Jesper
Har du kommet noe videre med eldrift av seilbåt? Jeg har et lignende prosjekt (tanke om) da jeg er drittlei av problemer med dieselmotor. Ta gjerne kontakt om du har gjort deg noen erfaring eller har kommet i kontakt med noen som vet.

2
Hyundai KONA / Sv: Kone trøbbel (Samletråd for issues med Kona)
« på: mandag 03. juni 2019, klokken 12:55 »
Jeg synes dette parkeringssensor framme er en dårlig løsning. I andre biler jeg har brukt slår den seg automatisk på når du kjører framover og farten blir lav. Ikke nødvendig å slå på med knapp som i Kona. Første dag med bilen trodde jeg den var på med resultat at jeg var borti husveggen og fikk en skrape i lakken framme, ikke gøy med helt ny bil!  >:(

3
Hyundai KONA / Sv: Frunk
« på: mandag 03. juni 2019, klokken 12:50 »
 :) Egentlig en veldig god idé selv om løsningen som er vist er litt jalla. Ikke noe drøm å måtte tømme hele bagasjerommet for feriebagasje for å få ut ladelendningen. En sånn kasse som på lenken fra Tyskland er å få kjøpt f.eks. på Bauhaus i forskjellige størrelser.

Min drøm er om bilen var utstyrt med dette fra fabrikk, gjerne med et lite panserlokk som enkelt kan åpnes fra utsiden med nøkkel eller noe.

4
Model S / Erfaringer med xenon lys og luftfjæring?
« på: tirsdag 17. september 2013, klokken 22:07 »
Nå som høsten har kommet lurer jeg på om noen har erfaring med xenon hovedlysene på TMS? Gir de bra lys i høstmørket?

Jeg lurer også på om noen har erfaring med luftfjæring vs. vanlig? Er fjæringskomforten annerledes? Jeg har selv bestilt bil med luftfjæring bl.a. siden jeg har en  litt dårlig hyttevei de siste metrene og tror det kan være greit med mulighet til å heve bilen. Er bilen mykere i fjæringen når den heises opp?

5
Avansert: Batterier og Lading / Bytte til blybatterier i el-Berlingo?
« på: tirsdag 29. januar 2008, klokken 08:16 »
Er det noen som har erfaring med konvertering til blybatterier i el-Berlingo? Der skulle det vel være plass til batterier av annen størrelse. Jeg ser det noen ganger selges slike biler med defekt batteri for en billig penge. Har ikke noe greie på elbil, men er ellers er jeg ganske Reodor. Jeg har gratis tilgang på svært gode AGM/VRLA batteier (Powersafe 6VF11) som har noen års tjeneste som UPS i tele/data sentraler. Disse er i praksis som nye (ikke  cyclet mange ganger), men skiftes ut på dato. Jeg har regnet på vekt og kapasitet i forhold til hva som sitter i Reva og Buddy, og kommer til at mine Powersafe vil gi noe høyere vekt per ampere enn det som sitter i disse, men ettersom Berlingoen har stor plass og lasteevne går det kanskje likevel? (de aktuelle batterier veier 43 kg for 100Ah 12v). ???

Sider: [1]