Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Ampéreson

Sider: [1] 2 3 ... 16
1
Noen som har hørt noe mer vdr. refusjon? Skulle komme innen utgangen av Februar, som ble endret til utgangen av Mars?

2
Model S / Sv: Tesla model S85, P85 eller P85D?
« på: Mandag 22. Mars 2021, klokken 10:38 »
Det ruller noen slike, var grønn S parkert ved siden av meg på SC som det sto, P100D på, har også sett en med en ekstra null, P1000D. Slik som skjer når de blir billigere å kjøpe brukt, kommer nok snart noen med V8 lyd og eksospotter og.

3
Model S / Uresponsiv ac controller etter insatallasjon av firmware 2020.48.37.1
« på: ſøndag 28. Februar 2021, klokken 01:37 »
Har merket at det er meget vanskelig å trykke på knappene på klimaanlegg skjermen etter installasjon av nevnt firmware. F.eks. når man prøver å ta på resirkulering må jeg trykke noen ganger, den går av og på og er ren bingo om den faktisk går av eller på i henhold til min trykking. Litt som Teslabjørn gjør her i sin siste video: https://youtu.be/6hwlI11ezq0?t=840. Opplever min som litt verre, den går av og på igjen ikke bare ikke registrerer at jeg trykker på den.

Andre som har dette? Jeg har gammel 2014 med refurb MCU1 far 2020..

4
Som tidligere nevt fikk flere av oss en epost fra Tesla vdr. MCU, utvidet garanti, tilbakebetaling av utlegg etc. Det stod at man innen februar 2021 ville få informasjon vdr. tilbakebetaling. Jeg har ikke hørt noe enda, noen som vet noe mer?

5
Model Y / Sv: Når bestilte du din TMY og når tror du at du får den?
« på: Torsdag 11. Februar 2021, klokken 20:25 »
Bestillte rød Performance med FSD, full pakke mao. I håp om at de skal prioritere performance som de gjorde med M3. Men har i ettertid lært at fargen rød lager de bare i puljer da det skaper kø i lakkeringen. Ser også nå at om man går på tesla.com og konfigurerer en Model Y, bytter man mellom Long Range og Performance, vises teksten "Produksjonen er forventet å starte i midten av 2021" kun ved Long Range. Teksten forsvinner når man har valgt Performance. Hva det kan bety vet ikke jeg.

LR


P

6
Model S / Sv: Effekt redusert- service kreves
« på: Fredag 11. Desember 2020, klokken 08:28 »
Jeg skal inn med min på den 15. for DU bytte, i samme slengen skal de se om ledningene er korroderte og estimerte bytte av de til 4500 kr i deler. Slik jeg leser trådstarter (BMW850) her så har han fått dette også dekket på garantien. Jeg spurte om dette og de sa det var en slitedel som de ønsket å bytte om det var behov for det, siden de lett kunne gjøre det med DU ute.

Har en 2014 P85+.

7
Ja dette er gode nyheter, godt at folk får nyte godt av det. Jeg var ikke så heldig, min gikk i svart to dager før vi skulle på ferie på Sørlandet, Dyreparken og Abra havn. Måtte ta ut en leiebil for egen regning i syv dager, ikke billig det heller når man er glad i bil og ønsker å kjøre staselig ;D. Kremt, Volvo XC 90 T8, kremt.

8
Model S / Sv: "12 volt batteriet må snart byttes" RETT før innbytte
« på: Tirsdag 24. November 2020, klokken 21:37 »
Jeg er på mitt sjette batteri, bare i 2020 har jeg byttet to ganger. Ingen bakdeler foruten, irriterende feilmelding og at man ikke kan oppdatere SW.

En artikkel fra electrek vdr. fiks:

https://electrek.co/2020/09/15/tesla-fix-dying-12v-batteries-software-update-musk/

9
Da fikk jeg denne mailen, skal bli bra om vi får tilbakebetalt de pengene vi har lagt ut.

Lenke til mer info om den utvidede garantien: https://www.tesla.com/no_NO/support/warranty-adjustment-program?redirect=no&utm_source=Iterable&utm_medium=email&utm_campaign=warranty_adjustment_program&utm_content=ownership&utm_locale=no_NO

10
Noen som har nevnt at det kan søkes etter tilbakebetaling om man har måttet betale for reparasjonen. Mens de meldinger jeg har sett fra Tesla er det at man vil bli kontaktet innen februar 2021 om man skal ha tilbakebetalt. Noen som vet noe mer om dette?

11
Model S / Sv: Tesla overstrammer felgmutter
« på: ſøndag 08. November 2020, klokken 20:04 »
Samme problem hadde jeg, slo på en 21mm. Men før du tar de av, kjør til tesla service center og kjøp deg nye mutre, de koster, om jeg husker riktig, ca 400 kr.

12
Model Y / Sv: Long Range vs. Performance
« på: Tirsdag 03. November 2020, klokken 20:25 »
For noen er mest mulig hest for pengene viktig, røske godt når man trykker på wattpedalen. Jeg tenkte at dette mest sannsynlig blir siste gang jeg kjøper bil med de økonomiske fordelene vi har til og med 2021. Og da strekker jeg meg så langt det går for å få mest mulig for pengene. Ser for meg at en Tesla Model Y blir betraktelig dyrere når avgifter legges til. Selv har jeg bestilt TMY Performance, rød og FSD. Hadde TMS hatt mulighet for hengerfeste ville jeg aldri byttet, liker store sedaner best.

13
Model Y / Sv: TMY vs ID4
« på: Tirsdag 29. ſeptember 2020, klokken 10:33 »
ID.4 ser meget kapabel ut, en kompis la inn en bestilling i går på bakhjulsdrift versjonen 1st. Max tror jeg den heter. ID.4 kommer til å ta en god del av kompakt SUV markedet. Vurderer det selv også, men det ladenettverket til Tesla er uten sidestykke.

14
Andre Elbiler / Sv: Lucid Air
« på: Mandag 21. ſeptember 2020, klokken 08:47 »
Ja se her ja, fant tilfeldigvis dette bildet, der er det noen lys under lokket, rett over bakskjermen.


15
Andre Elbiler / Sv: Lucid Air
« på: ſøndag 20. ſeptember 2020, klokken 20:49 »
Det er en ting ved denne bilen jeg stusser veldig på og det er bakluken. Den ser meget stor ut, så og si hele toppen av rumpa er et lokk som kan åpnes for stor åpning. Men, som dere ser så er alle baklysene også med opp. Og i USA er det strenge reguleringer på baklys som sier at de ikke kan være på en bevegelig del. Derfor alle biler har baklys som er fast på sin plass. Vi har også slike reguleringer på denne siden av atlanteren, men ikke så strenge som de i USA. Vet det er mange som har blitt skuffet over at dette ikke er en "hatchback", og om de vil måtte endre denne designen for å være i henhold til reglene vil også bakluken være meget liten på bilen som settes i produksjon, samme som Tesla Model 3.


Sider: [1] 2 3 ... 16