Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Mobileum

Sider: [1] 2 3 ... 47
1
Model Y / Sv: Savner knappen innenfor ladeluka
« på: Onsdag 20. Oktober 2021, klokken 14:28 »
Kjøp en Apple Watch, og last ned "Watch App for Tesla"! Ett "trykk" avslutter og frigjør lading, åpner dørlåsene, starter klima, og nøkkelfri kjøring.
Vel, dette høres enkelt ut, men i realiteten må det lastes ned en tilleggsapp og så må du gjøre det og det... kanskje det bare er meg som ikke får det til???
Har svart på din PM. For å kunne kommunisere med bilen, må du registrere en Refresh Token. Token brukes for å sikre at kommunikasjonen skjer kryptert, og at brukernavn og passord ikke sendes. Denne appen finner du på App Store: "Auth app for Tesla". Her må du logge inn med Tesla-kontoen, og du får da opp Tokens. Trykk på den rød skriften, og koden blir kopiert til utklippstavlen. Da er det bare å lime inn i "Watch for Tesla"-appen på iPhone.

2
Tesla SW og AP / Sv: Full Self-Driving forkortet FSD
« på: Tirsdag 21. ſeptember 2021, klokken 20:08 »
Vindusviskere og NoA er fremdeles beta. Jeg tror Tesla vil slenge på beta for FSD i mange år.

3
Tesla SW og AP / Sv: Full Self-Driving forkortet FSD
« på: Tirsdag 21. ſeptember 2021, klokken 19:18 »
Nå finnes det nok noen/mange som også ville akseptere en slik overvåkning for å være blant "de heldige". I mitt syn isåfall helt uforståelig.

4
Tesla SW og AP / Sv: 2021.32.10
« på: Tirsdag 21. ſeptember 2021, klokken 17:34 »
Det samme på TMS også, men har bare hatt det én gang. Varte i 5 minutter.

5
Tesla SW og AP / Sv: Full Self-Driving forkortet FSD
« på: Tirsdag 21. ſeptember 2021, klokken 17:32 »
Har han virkelig sagt at funksjonen kan tas ifra eieren hvis han ikke kjører pent? Skjønner at det er 7 dagers karenstid før man kan bli tidelt FSD Beta, men etter det kan man vel gjøre som man vil, eller?

Fant svaret:
“Beta button will request permission to assess driving behavior using Tesla insurance calculator. If driving behavior is good for seven days, Tesla will grant beta access.”

og videre:

But what happens if your driving behavior is not good after getting accepted into the program? Elon Musk did not say.

6
Model Y / Sv: Model Y Standard Range
« på: Tirsdag 21. ſeptember 2021, klokken 15:14 »
According to documentation posted to the TFF-Forum, the vehicle that was tested contained the new 60kWh LFP battery from CATL.

8
Model Y / Sv: Model Y Standard Range
« på: Tirsdag 21. ſeptember 2021, klokken 15:01 »
Sitat
Kommer til å selge meget bra når den kommer til Norge

Kommer den til Norge?

9
Model Y / Sv: Første kjøretur mellom Stavanger og Oslo i Model Y
« på: Mandag 20. ſeptember 2021, klokken 15:16 »
Sitat
- ABRP sier at hvis ikke manuelt legger inn ekstra ladetid, så kommer jeg fram til min mors leilighet med 10% rekkevidde igjen. Jeg trenger jo å komme meg videre, så 10% ved ankomst er ikke optimalt. Har ringt henne for å forhøre meg om lademulighet der hun bor men hun klarer ikke gi meg noe nyttig svar. Så jeg tror ikke jeg tar sjansen på å komme fram med 10%.

Du trenger vel ikke manuelt å legge til ekstra ladetid? Tror du kan legge inn ønsket SoC ved ankomst, og da regner den ut hvor lenge du må lade ved siste ladestopp.

10
Tesla SW og AP / Sv: Full Self-Driving forkortet FSD
« på: Mandag 20. ſeptember 2021, klokken 14:54 »
Hvis noen spør meg om de bør kjøpe FSD til sin Tesla, svarer jeg i det minste ærlig.

11
Tesla SW og AP / Sv: FSD
« på: Mandag 20. ſeptember 2021, klokken 14:18 »
Jeg noterer at du er uening. Jeg forbeholder meg retten til å skrive uten sensur, og avslutter min mening om din innstilling med Arnulf Øverlands: "Du må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv". 😚

12
Tesla SW og AP / Sv: Full Self-Driving forkortet FSD
« på: Mandag 20. ſeptember 2021, klokken 13:51 »
Det må selv du tåle i en tråd med en slik tittel. Vet ikke hvor det står at det er FSD-funksjonalitet (eller mangel på slikt) som er tillatt. Første innlegg i tråden er en video, og den første plakaten i videoen er fra Musk:


13
Tesla SW og AP / Sv: Full Self-Driving forkortet FSD
« på: Mandag 20. ſeptember 2021, klokken 13:43 »
Så hva mener du må være minste felles multiplum for å skrive et innlegg i en tråd med tittelen "FSD"?

14
Tesla SW og AP / Sv: Full Self-Driving forkortet FSD
« på: Mandag 20. ſeptember 2021, klokken 13:20 »
Javel, "Moderator in Spe", men tråd-tittelen er FSD (det rimer faktisk). Hvordan kan du tro at innlegget hører hjemme i seksjonen for "FSD bløff"?  😉. At Tesla ikke tillater at man får med seg kjøpet til ny bil når det faktisk er Tesla som er skyld i at det nesten er ubrukt, er uforståelig og skremmende. Tror flere eiere av FSD-biler ville vurdert Tesla som neste bil hvis det var mulig. Kanskje til og med jeg,

15
Tesla SW og AP / Sv: Full Self-Driving forkortet FSD
« på: Mandag 20. ſeptember 2021, klokken 12:54 »
Lurer på å sette inn annonse på finn.no:

FSD til salgs:

Veldig lite brukt FSD for Tesla selges. Passer til de fleste Tesla-biler, og er bare 3 år gammel. Viser trafikklys på instrumentpanelet. Koster ny 59.000.- + moms, men selges nå for 2.999.- grunnet overgang til annen elbil som har flere av funksjonene som standard. Selger må selv ordne med overføring til egen bil (og håpe på at det ordner seg). Ingen retur er mulig ved evt. avslag.
🥺

Sider: [1] 2 3 ... 47