Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Mobileum

#2
Tesla / Sv: Tesla aksjer
I dag kl. 11:15
Nå skjer det noe i Norge:

Tønsberg Blad:

Øystein Paulsrud i Fellesforbundet avdeling Vestfold sier de er i sympati med det som skjer i Sverige, og tror det også vil skje noe i Norge.

– Dette er tilstander vi ikke ønsker hos noen. Det er ikke bra, og vi rykker 100 år tilbake i tid om vi tillater dette, sier han til Tønsbergs Blad.

Paulsrud er kjent med at det har vært utfordringer som har ført til oppsigelser ved avdelingene til Tesla både i Drammen og Porsgrunn. Avdelingen i Tønsberg åpnet så sent som i april i år, og han kan ikke uttale seg om den.
#3
Tesla / Sv: Tesla aksjer
I går kl. 17:54
Mulig han også har med seg litt ballast fra oppveksten i Sør-Afrika.....
#4
Tesla / Sv: Tesla aksjer
I går kl. 17:42
Apple tillater organisering, og visstnok med suksess. Men Cook og Musk har et helt forskjellig syn når det gjelder management. Musk satser på fryktbasert ledelse, og det passer ikke bra sammen med organiserte medarbeidere.
#5
Tesla / Sv: Tesla aksjer
I går kl. 17:17
Han vil fremdeles ha muligheten til å foreta masseoppsigelser.....
#6
Tesla / Sv: Tesla aksjer
I går kl. 16:19
Hvorfor nekter Musk? Hva er han redd for?
#7
Det er 2 mill. reservasjoner, så tidligst en gang i 2027 🤣. Men blir den godkjent i Norge/EU i sin nåværende form?
#8
Model Y / Sv: Bilvask
I går kl. 09:28
Hvis det er pH som er den eneste synderen Tesla bryr seg om, så er Prickbort klarert. Den har en pH på bare 7.

#9
SitatNå har de også betingelser om videresalg i USA

Dette tullet gikk de bort fra etter én uke.

Tesla flip-flops on Cybertruck resale ban
Ahead of Cybertruck deliveries, Tesla banned buyers from flipping their vehicle within a year of purchase, then deleted the clause in the order agreement.


#10
Model Y / Sv: Bilvask
søndag 26. november 2023, klokken 14:18
Min oppfatning er at leverandørene iallfall er veldig klar over problemet, og vet at de kan bli stilt ansvarlig. Det er ikke bare Tesla dette gjelder, og mange andre har fått dekket nye lykter. Spørsmålet er om lyktene ikke holder selv med verdier innenfor det de oppgir. Bevisføringen kan bli et problem. Hva med den "ukyndige" som heller 1/2 l. vaskemiddel i bøtta?
#11
Model Y / Sv: Bilvask
søndag 26. november 2023, klokken 13:57
Alle jeg har sjekket hadde pH på 12.5 - 13. Gjorde sjekkejobben i forbindelse med garanti på mine baklykter hos Tesla. Det kreves at alle leverandører av vaskeautomater har kjemi-datablad offentlig tilgjengelig.

Eksempel:

https://unox.no/bilvask/svane/datablader/
#12
Model Y / Sv: Bilvask
søndag 26. november 2023, klokken 13:35
De børsteløse har pH på rundt 13. Det er det samme Tesla anbefaler som høyeste verdi.
#13
Fikk det ikke skriftlig. Tvert i mot. Nå var FSD-dealen borte. De klarte å påstå at den var utløpt i forrige måned. Noen som har fått med seg det? Rentene var litt lavere enn bransjestandard påsto de, og det var det som de kalte rentekampanje. Til tross for at de også har 1,99% på andre biler. Men lading skulle jeg få med, og den er for min del av mindre betydning i forhold til de 2 andre. Vi var faktisk 2 personer som var tilstede da de første tilbudene ble framlagt, men har dårlig erfaring med å fremsette klager hos Tesla. Enklere å droppe bilkjøpet.
#14
Model Y / Sv: Bilvask
søndag 26. november 2023, klokken 11:11
Ja, Bildusjen (dårlig navnevalg) er det samme som LaserWash som vi også har her i byen. Den er bra, og rask. Men har de månedsabonnement?
#15
Model Y / Sv: Bilvask
søndag 26. november 2023, klokken 11:01
Prøvd Uno-X? Tar litt tid (ca. 10 min.), men synes den er grundig. Skyller bra, noe som er viktig for baklysene til Tesla som ikke liker såperester....
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA