Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - jonassn

Sider: [1]
1
Euroleaf / Kjøpe brukt 2016/2017 Leaf 30kwh importert fra Nederland
« på: Onsdag 29. Januar 2020, klokken 12:17 »
Hei,

Er ny på forumet og blivende førstegangskjøper av elbil. Har siktet meg inn på Leaf 2016/2017 30kwh pga. en fin balanse mellom pris og rekkevidden jeg trenger. Har lest meg svett opp på bilen og hva jeg bør se etter.

Har funnet en av interesse nå(denne: https://en.vindecoder.pl/SJNFAAZE0U6058991), men så er den bruktimportert fra Nederland i 2017, og da reiser det seg flere spm. som jeg ikke har funnet svar på og som jeg håper noen kan hjelpe meg med.

1) Selger sier ikke noe om hvorvidt denne er Visia, Acenta eller Tekna. Men den har skinnseter, Bose, Navi, osv. og ser derfor ut som en Tekna for meg. Men var disse utstyrspakkene likt over hele Europa, så man kan forvente å få akkurat det samme som på en norsk Tekna fra 2016/2017? Eller kan dette være en hybrid-sak med annen pakke enn de som ble levert i Norge?

2) Særlig varmepumpe har jeg fått med meg er viktig. Selger vet ikke selv om bilen har dette. Men om svaret på spm. 1 over er at det er en fullblods Tekna, så er vel varmepumpe standard her. Dersom ikke, hvordan kan jeg finne ut av dette om jeg drar for å se på bilen? (lurer på det samme med LED-lys forøvrig)

3) Bilen har gått i underkant av 100K og selger har nylig utført batterisjekk hos merkeverksted som ser bra ut. Er denne dokumentasjonen jevngod med feks. en avlesning via Leafspy(som jeg ikke har for hånden)?

4) Gjelder 8 år/160K garantien på batteriet også for importbiler?

5) Annet jeg bør være OBS på utenom normal sjekk, prøvekjøring og sunn fornuft?

Hva enn jeg kan få av hjelp, på en eller flere av punktene, så er jeg veldig takknemlig :) :+1:


Sider: [1]