Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - castortroy

Sider: [1] 2
1
Mottagere hører ikke meg når jeg ringer fra bilen, mens hvis de ringer meg opp igjen kan vi begge høre hverandre. Noen som vet hva dette kommer av?

2
Model 3 / Rattet retter seg ikke helt opp etter høyresving
« på: Mandag 29. Juni 2020, klokken 15:08 »
Når jeg svinger til venstre retter rattet seg helt opp og styrer rett frem. Etter en høyresving retter rattet seg nesten helt opp, men står litt på skakke mot høyre. Dette er ganske likt i de fleste hastigheter. Innbiller meg det er noe mer motstand når jeg svinger til venstre en mot høyre. Når bilen kjører rett frem skjener den ikke, og luft trykket er bra. Rattet ser også ut til å være ganske så rett frem. Noen som har opplevd samme ?

3
Model 3 / Sommerdekk - sporing og hardere styring.
« på: ſøndag 24. Mai 2020, klokken 02:37 »
Fikk TM3 LR i november ifjor med vinterdekk, så har ikke kjørt så lenge med sommerdekkene på. Merket de sporer mer en vinterdekkene, og krever mer kraft til å snu rattet når jeg kjører på motorveien. Styringen føles hardere. Er det noen innkjøringsfase på sommerdekkene?

Sjekket lufttrykket, som viste 42 PSI. Den viser 2.9 bar jevnt på alle hjulene ved kald kjøring, deretter 3.1 etter noe kjøring. Vet noen om Vianor balanserer dekkene, eller om dette ikke er vanlig prosedyre for nye dekk? Innbiller meg at bilen hopper litt mer også, men merker ikke noe vibrasjon i rattet, selv i høye hastigheter. Hvis jeg slipper rattet på motorveien drar den ikke mot høyre eller venstre side, går bare rett frem. Kjører på standard 18" felger fra Tesla både sommer og vinter.

4
Model 3 / Tordenvær -lading stoppet
« på: Lørdag 23. Mai 2020, klokken 14:15 »
Har aldri opplevd at ladingen har stoppet før. Dette skjedde idag da det tordnet ganske mye, fikk beskjed på appen om at ladingen hadde stoppet. Var ikke hjemme da dette skjedde og strømmen hadde ikke gått i huset heller. Er det bilen eller ladeboksen som har koblet seg fra som en sikkerhet? Tror jeg venter en stund før jeg setter i gang ladingen igjen.

5
Model 3 / Dekkskift hos Vianor - plastdeksel/rocker panel spratt opp
« på: Mandag 04. Mai 2020, klokken 12:59 »
Hadde mitt første dekkskift hos Vinaor nylig. De brukte ikke jack pad, men vanlig kloss. La merke til at plast dekselet under bilen, rocker panelet, spratt opp så man kunne se klipsene synlig da bilen var løftet opp. Dette sjedde på 3-4 steder langs panelet. Da de senket bilen ned igjen gikk noen av disse på plass, men jeg dyttet opp resten med hånden etterpå. Kan dette ha skadet understellet på noen måte, har noen opplevd det samme?

6
Model 3 / Har bilene fått tregere akslerasjon?
« på: Onsdag 25. Mars 2020, klokken 00:37 »
Facebook gruppene for tesla model 3 skriver om at akselerasjonen har blitt dårligere både på performance og LR, også med boost. Føler det samme selv, selv om jeg ikke har målt det på noen som helst måte. Noen mener dette oppsto etter siste oppgradering rundt juletider. Noen her som har inntrykk av det samme?

7
Model 3 / Renner inn noen vanndråper i maskinvask
« på: ſøndag 22. Mars 2020, klokken 17:46 »
Noen andre som opplever at det renner inn noen vanndråper i løpet av maskinvask, både med og uten børster? Har opplevd at det venstre bakvinduet lekker inn noen få dråper under vask de to gangene jeg har gjort dette. Renner visst inn noe på siden selv om det ser rimelig tett ut utenfra. Dette er noe som skjer under vask, og ikke etter man åpner døren. Noen mener dette kan skje på rammeløse vinduer, mens noen mener dette ikke skal forekomme. Dette er kun på det ene vinduet.

8
Model 3 / Mistet det ene nøkkelkortet
« på: Lørdag 07. Mars 2020, klokken 16:52 »
Kan godt være jeg har mistet nøkkelkortet i bilen et sted, mellom setene, men finner ingenting. Bestiller jeg 2 nye kort på tesla shop, vil de automatisk fungere til min bil? Eller drar man innom tesla SC?

9
Model 3 / Web browser og Netflix laster ikke inn lenger
« på: Lørdag 07. Mars 2020, klokken 00:59 »
Lte Signalet viser full styrke men får ikke lastet browser og netflix. GPS og sarelittkart fungerer

10
Model 3 / Merker etter børstevask
« på: Fredag 21. Februar 2020, klokken 16:47 »
Har en 3 måneder gammel model 3. Har håndvasket frem til nå, men samboer kjørte den i børstemaskin idag. Ser noen merker twirls i lakken jeg innbiller meg kommer fra dette. Jeg har ikke gjort noen form for lakk behandling eller forsegling. Har noen tips om hva som er lurt å gjøre ? Behandling selv eller bestille lakk behandling ?

11
Audi e-tron / Lade 100 %, rekkevidde e50 på vinteren
« på: Onsdag 05. Februar 2020, klokken 01:11 »
Går fra Tesla til Audi e tron 50. Kan bilen lades til 100 prosent, eller skal man helst ikke lade mer en 80-90 som ved tesla? Hvor mange kilometer viser batteriet du har til rådighet nå i januar på 100%?

12
Model 3 / Lyden skrur seg ned på høyt volum når jeg spiller musikk
« på: Onsdag 29. Januar 2020, klokken 18:24 »
Hvis jeg bruker radio har jeg ingen problemer. Da spiller jeg høy musikk og trenger ikke dra volumet veldig høyt for å oppnå høy lyd. Hvis jeg spiller lyd fra spotify via mobilen må volumet nesten til topps, og når jeg nærmer meg fullt volum skrur volumet seg ned automatisk et par hakk. Dette skjer også hvis jeg regulerer volumet med mobilen. Noen som har opplevd samme?

13
Model 3 / Tesla chat
« på: Mandag 06. Januar 2020, klokken 14:18 »
Finnes det fortsatt tesla chat? Ifølge telefonmenyen deres gjør det det, men finner den ikke på tesla.com/support

14
Model 3 / Bluetooth vil ikke fjerne telefoner eller legge dem til
« på: ſøndag 05. Januar 2020, klokken 02:17 »
Siden siste oppdatering har jeg merket noe merkelig med bluetooth. Hvis jeg vil legge til en ny telefon finner verken telefonen eller bilen hverandre, det bare surrer og går i mange minutter. Hvis jeg ber om å slette en telefon trykker jeg ok, men bilen bare surrer og går med hjul ikonet og ingenting skjer. Har prøvd å reboote med begge knappene og med knappene og bremsen. Men det skjer ikke noe.

Jeg lastet nylig ned versjon .7 og det står i bilen jeg har denne, med updaten 50% grønn, samtidig som jeg får beskjed om å koble til wifi og laste ned den samme versjonen, men den har ikke begynt å innstallere foreløpig

Noen som har vært borti noe tilsvarende?

15
Model 3 / Hentet ny LR idag, ingen frunk matter lenger?
« på: Torsdag 14. November 2019, klokken 19:13 »
Hentet en LR idag som var stort sett bra. Ingen lakkskader eller panel gaps, men la merke til at baklyktene og frontlyktene samt tåkelysene har kondens. Det er også noe løst listverk på 2 av dørene, og begge skiltene er montert noen millimeter skjevt. Da er det vel bare å ta bilder og sende inn til service appen?

Hadde også forventet en frunk matte i stoff, men det fikk jeg beskjed om at de hadde sluttet å levere for 2 måneder siden.

Sider: [1] 2