Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - castortroy

Sider: [1] 2 3
1
Audi e-tron / Skranglelyd/knirk fra passasjerdør foran
« på: Tirsdag 26. Oktober 2021, klokken 01:14 »
Har en ulyd i passasjerdør foran som kommer og går. Det gnisser litt over ujevnheter og ved musikk ved høy bass eller diskant iblant. Har hørt det kan være lyslisten i døren, av andre med samme symptomer. Noen som har opplevd det samme og evt funnet en løsning? Kunne tenke meg å ta den på service, men skeptisk til at de skal skru opp døren og evt problemet bli verre.

2
Audi e-tron / Flerre i dekk og skrapet felg
« på: Mandag 17. Mai 2021, klokken 16:41 »
Samboer var så uheldig å havne oppå et fortau med det ene dekket. Dekket fikk en flerre og felgen en liten skrape. Hvordan er det best å gå frem, bytte dekk, kjøpe ny felg eller reparere felg ?


3
Audi e-tron / Skrangelyd fra midtkonsoll bak skjermene
« på: Fredag 14. Mai 2021, klokken 20:17 »
Har en e 55 fra januar, som alltid har hatt en skranglelyd når jeg kjører over visse underlag, som høres ut som den kommer fra midtkonsollen, bak skjermene. Noen andre som har vært borti det samme? Om det er noe som skal skrus fast eller skulle vært fjernet?

4
Audi e-tron / Bang olufsen høyttalere tweeter
« på: Tirsdag 30. Mars 2021, klokken 18:10 »
De små høyttalerne øverst i begge bakdørene, har aldri hørt noe lyd fra disse. De som kalles tweeter høyttalere, skal man lett kunne høre noe lyd fra disse ?

5
Audi e-tron / Får ikke byttet brukere
« på: Lørdag 27. Mars 2021, klokken 15:39 »
Får opp meldingen med at valgt system ikke er tilgjengelig når jeg skal skifte brukere på bilen. Får dermed ikke skiftet sete innstillinger. Andre som har fått denne beskjeden på skjermen ? Har også merket det tar 30 sekunder å bytte bruker noen ganger men denne gangen nekter den. Har også låst bil ut og inn og restartet skjermer med volumknappen

6
Audi e-tron / Bang & olufsen anlegg lydstyrke
« på: Tirsdag 02. Februar 2021, klokken 09:15 »
Hvis bilen står parkert og jeg spiller en sang, føler jeg lyden er veldig høy og kraftig. Hvis jeg spiller samme sang mens bilen kjører er lyden lavere og mindre kraftig selv på høyere volum. Har dette noe med innstillinger å gjøre?

7
Audi e-tron / Varsel om åpent panser
« på: Mandag 01. Februar 2021, klokken 16:53 »
Har hatt noen varsler om åpent panser på bilen de gangene jeg har stått varmt og så kjørt ut i kulden. Panseret har ikke blitt åpnet men får varsel for det. Åpner og lukker panseret og varselet forsvinner. Noen som har opplevd samme?

8
Audi e-tron / Bilen bruker 30 sekunder på å laste inn bruker
« på: Fredag 29. Januar 2021, klokken 17:55 »
Fire ganger denne uken har jeg opplevd at bilen bruker 20-30 sekunder på å laste inn min sjåfør profil. Som regel tar dette 1 sekund men noen gnager så laster den veldig lenge, og en gang fikk jeg beskjed om at den ikke klarte å måtte velge på nytt. Er dette software oppdatering som trengs eller er det bugs i bilen man må leve med? Bilen er kun en uke gammel helt ny

9
Audi e-tron / Klikkelyd fra rattet 2-3 minutter etter kjøring
« på: Mandag 25. Januar 2021, klokken 20:22 »
Har en 3 dager gammel bil som jeg har registrert noe merkelig oppførsel fra. I dag hørte jeg en slags klikkelyd som kom fra rattet, som varte ca 10-20 sekunder, etter jeg hadde kjørt 2-3 minutter fra senteret. Tidligere idag hørte jeg også samme lyd 2-3 minutter etter jeg hadde kjørt hjem fra jobb. Trodde kanskje det var radio men det klikket også med all lyd avslått. Plutselig blir lyden bare borte.

Har lest noen mener det har med spjeld og 4 soners klimaanlegg å gjøre, men jeg har ikke det som ekstrautstyr. Ser noen har opplevd lyden fra passasjerside og fra midtkonsollen, men jeg mener dette kommer fra ratt området. Noen som har erfaring med samme problem?

10
Audi e-tron / Alcantara seter - bølger/buler
« på: Lørdag 23. Januar 2021, klokken 14:00 »
Har en ny E tron med alcantara skinn seter. Har lagt merke til siden første par dagene at førersetet har noen små bølger/buler i seg i sitteflaten. Opplever andre det samme? Har sett på facebook forumet at noen har tilsvarende bølger i de andre skinntypene og.

11
Audi e-tron / Minne i setene på Audi e tron
« på: Onsdag 20. Januar 2021, klokken 23:08 »
Har fått de to minneknappene til å fungere med to ulike innstillinger. Men de profilene man oppretter på brukere, kan ikke disse også knyttes til sete innstillinger for en tredje bruker? Virker som de ikke endrer setene.

12
ID.3 / Sideskjørt/plast
« på: Onsdag 14. Oktober 2020, klokken 20:08 »
Hvordan er sideskjørtet på id3? Er det den type plast som blekner og blir hvitt som må smøres for å holde fargen på sikt? Fin hellakkert bil bortsett fra denne listen

13
Model 3 / Selge bil via forhandler
« på: Tirsdag 06. Oktober 2020, klokken 17:41 »
Er det noen som har solgt sin tesla model 3 via en forhandler og har erfaring med det? Vurderer både Marcusbil og K bil AS for å selge min model 3

14
Audi e-tron / Comfort modus og sport gir
« på: Fredag 02. Oktober 2020, klokken 23:10 »
Jeg kjører som regel i comfort modus og sport gir. Er bilen da like rask som å kjøre i dynamic mode og sport gir? Trodde sport gir ga boost og gjorde bilen raskere, mens dynamic og comfort bare påvirket fjæring og høyde. 

15
Test av elbiler / Lydanlegg - Tesla model 3 vs Audi e tron
« på: Mandag 21. ſeptember 2020, klokken 15:46 »
Er det noen som vet hvordan lydanlegget i tesla model 3, med premium lydanlegg, er i forhold til audi e trons standard lydanlegg, og eventuelt i forhold til Bang & Olufsen anlegget?

Sider: [1] 2 3