Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - castortroy

#1
Audi e-tron / Skranglelyd/knirk fra passasjerdør foran
tirsdag 26. oktober 2021, klokken 01:14
Har en ulyd i passasjerdør foran som kommer og går. Det gnisser litt over ujevnheter og ved musikk ved høy bass eller diskant iblant. Har hørt det kan være lyslisten i døren, av andre med samme symptomer. Noen som har opplevd det samme og evt funnet en løsning? Kunne tenke meg å ta den på service, men skeptisk til at de skal skru opp døren og evt problemet bli verre.
#2
Audi e-tron / Flerre i dekk og skrapet felg
mandag 17. mai 2021, klokken 16:41
Samboer var så uheldig å havne oppå et fortau med det ene dekket. Dekket fikk en flerre og felgen en liten skrape. Hvordan er det best å gå frem, bytte dekk, kjøpe ny felg eller reparere felg ?

#3
Audi e-tron / Skrangelyd fra midtkonsoll bak skjermene
fredag 14. mai 2021, klokken 20:17
Har en e 55 fra januar, som alltid har hatt en skranglelyd når jeg kjører over visse underlag, som høres ut som den kommer fra midtkonsollen, bak skjermene. Noen andre som har vært borti det samme? Om det er noe som skal skrus fast eller skulle vært fjernet?
#4
Audi e-tron / Bang olufsen høyttalere tweeter
tirsdag 30. mars 2021, klokken 18:10
De små høyttalerne øverst i begge bakdørene, har aldri hørt noe lyd fra disse. De som kalles tweeter høyttalere, skal man lett kunne høre noe lyd fra disse ?
#5
Audi e-tron / Får ikke byttet brukere
lørdag 27. mars 2021, klokken 15:39
Får opp meldingen med at valgt system ikke er tilgjengelig når jeg skal skifte brukere på bilen. Får dermed ikke skiftet sete innstillinger. Andre som har fått denne beskjeden på skjermen ? Har også merket det tar 30 sekunder å bytte bruker noen ganger men denne gangen nekter den. Har også låst bil ut og inn og restartet skjermer med volumknappen
#6
Audi e-tron / Bang & olufsen anlegg lydstyrke
tirsdag 02. februar 2021, klokken 09:15
Hvis bilen står parkert og jeg spiller en sang, føler jeg lyden er veldig høy og kraftig. Hvis jeg spiller samme sang mens bilen kjører er lyden lavere og mindre kraftig selv på høyere volum. Har dette noe med innstillinger å gjøre?
#7
Audi e-tron / Varsel om åpent panser
mandag 01. februar 2021, klokken 16:53
Har hatt noen varsler om åpent panser på bilen de gangene jeg har stått varmt og så kjørt ut i kulden. Panseret har ikke blitt åpnet men får varsel for det. Åpner og lukker panseret og varselet forsvinner. Noen som har opplevd samme?
#8
Audi e-tron / Bilen bruker 30 sekunder på å laste inn bruker
fredag 29. januar 2021, klokken 17:55
Fire ganger denne uken har jeg opplevd at bilen bruker 20-30 sekunder på å laste inn min sjåfør profil. Som regel tar dette 1 sekund men noen gnager så laster den veldig lenge, og en gang fikk jeg beskjed om at den ikke klarte å måtte velge på nytt. Er dette software oppdatering som trengs eller er det bugs i bilen man må leve med? Bilen er kun en uke gammel helt ny
#9
Audi e-tron / Klikkelyd fra rattet 2-3 minutter etter kjøring
mandag 25. januar 2021, klokken 20:22
Har en 3 dager gammel bil som jeg har registrert noe merkelig oppførsel fra. I dag hørte jeg en slags klikkelyd som kom fra rattet, som varte ca 10-20 sekunder, etter jeg hadde kjørt 2-3 minutter fra senteret. Tidligere idag hørte jeg også samme lyd 2-3 minutter etter jeg hadde kjørt hjem fra jobb. Trodde kanskje det var radio men det klikket også med all lyd avslått. Plutselig blir lyden bare borte.

Har lest noen mener det har med spjeld og 4 soners klimaanlegg å gjøre, men jeg har ikke det som ekstrautstyr. Ser noen har opplevd lyden fra passasjerside og fra midtkonsollen, men jeg mener dette kommer fra ratt området. Noen som har erfaring med samme problem?
#10
Audi e-tron / Alcantara seter - bølger/buler
lørdag 23. januar 2021, klokken 14:00
Har en ny E tron med alcantara skinn seter. Har lagt merke til siden første par dagene at førersetet har noen små bølger/buler i seg i sitteflaten. Opplever andre det samme? Har sett på facebook forumet at noen har tilsvarende bølger i de andre skinntypene og.
#11
Audi e-tron / Minne i setene på Audi e tron
onsdag 20. januar 2021, klokken 23:08
Har fått de to minneknappene til å fungere med to ulike innstillinger. Men de profilene man oppretter på brukere, kan ikke disse også knyttes til sete innstillinger for en tredje bruker? Virker som de ikke endrer setene.
#12
ID.3 / Sideskjørt/plast
onsdag 14. oktober 2020, klokken 20:08
Hvordan er sideskjørtet på id3? Er det den type plast som blekner og blir hvitt som må smøres for å holde fargen på sikt? Fin hellakkert bil bortsett fra denne listen
#13
Model 3 / Selge bil via forhandler
tirsdag 06. oktober 2020, klokken 17:41
Er det noen som har solgt sin tesla model 3 via en forhandler og har erfaring med det? Vurderer både Marcusbil og K bil AS for å selge min model 3
#14
Audi e-tron / Comfort modus og sport gir
fredag 02. oktober 2020, klokken 23:10
Jeg kjører som regel i comfort modus og sport gir. Er bilen da like rask som å kjøre i dynamic mode og sport gir? Trodde sport gir ga boost og gjorde bilen raskere, mens dynamic og comfort bare påvirket fjæring og høyde. 
#15
Er det noen som vet hvordan lydanlegget i tesla model 3, med premium lydanlegg, er i forhold til audi e trons standard lydanlegg, og eventuelt i forhold til Bang & Olufsen anlegget?
#16
Audi e-tron / Adaptive vindusviskere
søndag 20. september 2020, klokken 20:02
Adaptive vindusviskere er ekstrautstyr på e tron, hva vil dette egentlig si? Må man manuelt slå av og på viskerne om man ikke velger dette utstyret, eller har bilen standard vindusviskere som går av/på av seg selv ved regn?
#17
Audi e-tron / Lade på tur en sjelden gang iblant, kostnad og muligheter?
lørdag 19. september 2020, klokken 02:24
Har en e tron 55 som jeg småkjører mye, og av og til kjører 100-150 km, jeg kan dermed lade hjemme og har aldri ladet noe annet sted. Nå skal jeg på en lang tur, og er nødt til å lade underveis på veien. Kan jeg ta en drop inn og lade opp bilen, eller må jeg ha en av disse ladekortene? Frister ikke med abb, siden jeg neppe kommer til å lade ute på veien igjen med det første. Hva ligger en full ladet bil på uten noen form for abb?
#18
Audi e-tron / Risikabelt å lease Audi e tron?
fredag 18. september 2020, klokken 18:19
Er det bedre å kjøpe eller lease audi E tron? Kan man risikere å få høyere regninger fremover ved leasing dersom momsfordelene opphører?
#19
Mottagere hører ikke meg når jeg ringer fra bilen, mens hvis de ringer meg opp igjen kan vi begge høre hverandre. Noen som vet hva dette kommer av?
#20
Model 3 / Rattet retter seg ikke helt opp etter høyresving
mandag 29. juni 2020, klokken 15:08
Når jeg svinger til venstre retter rattet seg helt opp og styrer rett frem. Etter en høyresving retter rattet seg nesten helt opp, men står litt på skakke mot høyre. Dette er ganske likt i de fleste hastigheter. Innbiller meg det er noe mer motstand når jeg svinger til venstre en mot høyre. Når bilen kjører rett frem skjener den ikke, og luft trykket er bra. Rattet ser også ut til å være ganske så rett frem. Noen som har opplevd samme ?
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA