Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - ACR

Sider: [1]
1
Hei

Har fått installert en EcoLite ladestasjon, og fikk lagt opp 3 fas dimensjonert for 16 amp lading. Grunnet feil fra elektriker ble først annen ladeboks installert, men rettet opp etterpå (den støttet ikke trefase). Nå ser jeg at sikringen som ladeboksen min sitter på er 230v, og dermed vil den ikke kunne gi effektivt 400v 3 fas 16 ampere slik jeg forventet. Er det jeg som har bommet, og ikke har  mulighet til å få 400v på min ladestasjon uten trafo, eller er det elektrikeren som har satt inn feil sikring?

Har ikke vært et problem til nå, da jeg har en leaf som bare støtter 3,3 kw lading, men for senere bruk så vil dette være noe som jeg må ha fikset opp i.

Legger ved bilde av informasjon i sikringskapet, jordfeilbryter (som det står 400v på), og sikringen som står på kursen.

På forhånd takk for eventuelle svar.

Sider: [1]