Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - ventle

Sider: [1]
1
Tesla / Ny Tesla-modell (småbil/hatchback) fra Kina?
« på: Torsdag 16. Januar 2020, klokken 15:21 »
Kan ikke se at dette har vært nevnt tidligere/andre steder (korriger meg gjerne om det har det):

Electrek melder at Tesla skal etablere designsenter i Kina, som skal utvikle en kompakt/småbil som skal selges globalt. De har også delt en konsepttegning av noe som minner om en Honda Civic i Tesla-klær.

https://ww.electrek.co/2020/01/16/tesla-new-design-drawing-announces-design-center-chinese-style-car/

Dette gir vel mening ettersom dette er en del av elbilmarkedet Tesla ikke har vært tilstede i tidligere - småbiler med lav pris og kort rekkevidde for bybruk?

2
Tesla SW og AP / iphone auto-starter musikkavspilling i v9
« på: Mandag 25. Februar 2019, klokken 12:56 »
Har sett en del andre som har dette problemet på utenlandske fora, men ikke sett det tatt opp her tidligere.

Det som skjer er altså at iphonen min begynner å spille av musikk hver eneste gang bilen (2016 model S) settes i drive - selv om det ikke er phone som er valgt som lydkilde på stereoanlegget. Lyden kommer altså ikke ut noe sted, men står og spiller for seg selv. Om jeg stopper musikken på telefonen, starter den igjen neste gang bilen settes i drive, selv om telefonen ikke har vært ute av bilen i mellomtiden (og musikkanlegget fortsatt har radio eller noe annet som lydkilde).

Dette begynte etter første gangen jeg hadde brukt telefonen som lydkilde etter at bilen fikk software V9. Telefonen har vært paret med bilen før dette, men ikke vært brukt som lydkilde siden før bilen fikk V9. Ingenting er endret på telefonen på denne tiden.

Jeg har som sagt sett en del på utenlandske fora med samme problem. Felles for de fleste er at de også fikk problemet med V9 (selv om en person påstår å ha hatt det med V8 også), alle har iphone, og ingen ser ut til å ha funnet en løsning på det (det er noen som mener at det løser seg med å slå av carplay på mobilen, men det har ikke hjulpet for meg).

Er det fler som opplever dette, og er det noen som har funnet en løsning? Må vi bare vente på at det fikses i en fremtidig firmware?

3
Model S / Bruktkjøp, betydning av nybilgaranti vs reklamasjonsrett
« på: ſøndag 06. Mai 2018, klokken 23:15 »
Vurderer kjøp av en brukt model S med et budsjett på ca 450-500k. Fra utvalget på Finn er det tydelig at man kan få mye nyere og bedre utstyrt bil per krone om man godtar kilometerstand over 100.000, som slik jeg skjønner det betyr at man ikke har nybilgaranti lenger. Er det noen som har noen praktiske erfaringer med hva det betyr så lenge man er innenfor reklamasjonsfristen på fem år? Er det noen som har opplevd å ikke få utbedret feil for Teslas regning fordi nybilgarantien er utløpt?

PS! Trenger ikke masse meninger om at jeg heller bør trylle frem 150k ekstra og kjøpe ny bil uten ekstrautstyr. Jeg er klar over at det er en mulighet :)

Sider: [1]