Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - trdedekam

Sider: [1]
1
Model 3 / Innside / topp ab bagasjerom?
« på: ſøndag 23. Mai 2021, klokken 12:30 »
Hei, hentet bil på service forrige uke da lader måtte repareres. I dag så jeg tilfeldigvis opp i taket inne i bagasjerommet og så at det ikke er noe deksel der..er dette standard eller har Tesla glemt å montere det på plass igjen? ???

2
Model 3 / Barn i bil - tørke av lett skitt/smuss på skinnseter - hva bruker dere?
« på: Torsdag 06. Mai 2021, klokken 12:06 »
Søker på nett. Finner rensing av skinnseter, vask av skinnseter etc. - men jeg lurer på, om jeg skal ta en generell 2 minutters once-over av setene pga skomerker etc., vil feks et lett fuktet frotté håndkle gjøre jobben?   :)

3
Model 3 / BYTTE elbil - er det noe poeng? FRA en Tesla Model 3 LR 2021..
« på: Onsdag 28. April 2021, klokken 09:50 »
Hei, jeg byttet ifjor (Desember 2020) elbil, gikk fra en Ioniq til en Tesla Model 3 LR 2021. Det tok ikke lang tid før feilmeldingene kom, ikke noe alvorlige feil, men nok til at jeg måtte ta kontakt med Tesla etter å ha feilsøkt litt på nett, forum etc.

Etterhvert måtte også sensorer i klimaanlegg skiftes. Nå venter jeg på mobile service som skal komme å sjekke hvorfor bilen mener bestemt at jeg kjører rundt med enten åpen lade luke, eller ladekabel fortsatt koblet til bilen..

Enkelte sier at "disse bilene er som en PC og man må forvente problemer/feilmeldinger iblant pga software" osv..Men, med Ioniq hadde jeg NULL problemer. Denne bilen hadde jeg i nesten 3 år!

Vurderer nå ID4 eller Enyaq (tror jeg stavet det riktig), men det jeg frykter er at jeg bare bytter bil for å få flere problemer som jeg opplever med Tesla? Kan man forvente denne type problemer fra alle typer moderne elbiler? eller er Tesla mer utsatt?

Fint om noen andre har lignende erfaringer eller har gjort seg lignende tanker

 :)

4
Model 3 / Lakkforsegling av Model 3 '21 i Oslo-området
« på: Torsdag 08. April 2021, klokken 08:44 »
Hei, jeg ønsker tips om et sted i Oslo som tilbyr lakkforsegling. Det må være en profesjonell aktør som bruker beviselig gode metoder..og gjerne et sted som flere her kan gå god for. Leser så mye rart av hva som finnes av gode/dårlige aktører og ikke minst, lakkforseglingsmetoder..så da spør jeg heller brukerne direkte

alle tips mottas med takk!

:)

5
Turer på kontinentet. / OSLO til Brussel
« på: Fredag 12. Mars 2021, klokken 08:42 »
Hei! Vurderer å kjøre min Model 3 LR 2021 til Brussel når grenser er gjenåpnet etc..

noen her som vet om det er praktisk mulig uten å måtte kjøre via omveier her og der for å få ladet? altså kan man følge hovedveiene og lade langs med de? noen som vet? tips tas imot med takk :-)

Mvh
Thomas

6
Lading av Tesla / Lading i kaldt vær! M3 LR 2021 "Begrenset Lading" melding i App
« på: Onsdag 06. Januar 2021, klokken 17:16 »
Hei, har en M3 LR 2021 - for første gang på den mnd jeg har hatt den så får jeg beskjed om at det er "begrenset lading". lader fra en 13A i p-hus - men appen viser at bilen lader med korrekt spenning, ellers er alt som det skal. Vasket bilen (håndvask) for to dager siden og da gikk lokket opp for kontakten, kom noen dråper inn som i dag var blitt til is. så ja - bilen har vært innmari kald, men isen fikk jeg bort med å forsiktig skrape med en qtips..

noen andre som har opplevd dette i kulda? er jo ikke noe problem så lenge den lader men jeg er ny ifbm Tesla og da  tar det jo litt tid å bli kjent med bilen :)

NB: Tesla Service sa forøvrig at dettevar mest sannsynlig fordi bilen var/er veldig kald (-17 effektive i dag tidlig)- men at det ikke var noe problem at den ladet "begrenset"

7
Model 3 / Vinduer M3 - 2021 LR
« på: Onsdag 06. Januar 2021, klokken 09:20 »
Hei! har en Model 3 LR 2021 hentet ut i Desember. er strålende fornøyd og driver fortsatt og blir kjent med bilen..lurer i det henseende på om noen her har opplevd at vinduene ikke går like langt opp mot toppen når man lukker døren? i dag så jeg at vinduet på passasjersiden foran var 2-3mm lavere ned enn resten av vinduene. Jeg vasker bilen 1 gang i uka, selvvask, og er naturligvis redd for å få vann inn i bilen :)

Sider: [1]