Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Rollep

#1
TAYCAN / 350 kW ladere på Rudskogen
torsdag 01. april 2021, klokken 02:12
Da er det bekreftet at Porsche installerer hyperladere på Rudskogen.

Jeg gleder meg til første Porsche event i år. Var der i fjor på både Porsche world og Taycan introduction. Cant wait for the next opportunity  :) ;D


#2
BMW i3 / 12V batteri begynner å bli dårlig?
lørdag 13. februar 2021, klokken 13:32
Har en 4 ½ år gammel 94Ah der jeg mistenker 12V batteriet begynner å bli dårlig ettersom jeg ofte får opp meldingen "batteriutlading under parkering"

Er det bare å smukke i et nytt batteri eller må et eller annet gjøres på verksted slik jeg har lest om på noen utenlandske i3 forum?
#3
CCS / ChaDeMo hurtigladere / BMW Charging Service
onsdag 02. september 2020, klokken 12:21
BMW Charging Service har startet opp.

https://bmw-public-charging.com/web/bmw-no

Basispris 0 Kr/måned (Inkluderer gratis ladekort som kommer i posten)

Valgfrie pakker

Grønn Kontakt: 0 Kr/måned (Linker app og ladekort slik at man får med seg alle rabatter man har hos Grønn Kontakt.

Ionity Plus: 132,17 Kr/måned + 1,65 kr/kWh

Jeg tok opp basis abonnement med Grønn Kontakt pakke så får jeg se om jeg også legger til Ionity Plus etter hvert. (Jeg ser at jeg trenger kun å lade 985 kWh på et år for å faktisk komme bedre ut enn å bruke Porsche Charging Service.

Hovedgrunnen for å starte abonnement var å få tilgang til titusenvis av ladere i bl.a. Tyskland og Nederland til en langt gunstigere pris enn hvis jeg bruker Porsche kortet.
#6
Porsche / Mission E News
onsdag 18. april 2018, klokken 23:22
Fint at vi har har fått en egen plass for Porsche under bilmerker :)

Tenkte vi kunne ha en tråd gående på nyheter og spesielt updates som Porsche kommer å sende ut til alle som er på reservasjons-listen.

Så langt finner man ikke mye håndfast ute på nettet, det går mest i konseptbilen og godt kamuflerte testbiler.

En ting er dog sikker, hvis produksjonsmodellen bli seende ut som denne blå, så kommer ihvertfall jeg å hive meg over kjøpskontrakten med pennen klar for bruk :D

http://uk.pressfrom.com/news/cars/-225578-electric-porsche-mission-e-readies-for-2020-launch/© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA