Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Rollep

#1
Den rødgrønne tulleregjeringen fortsetter sitt arbeide med å avskrekke folk fra og velge elbil.

De har innført vektavgift og toppmoms. Årsavgiften har økt til 3175 kr og er nå 401 kr mer enn for fossilbiler. Tidligere hadde jeg 50% rabatt i bomringen på Jæren, nå er den redusert til 30%. Neste omdreining på avgiftskruen ser ut å bli 0% rabatt.

https://www.nettavisen.no/okonomi/regjeringen-varsler-store-elbil-endringer-bompengesjokk/s/5-95-1721684

Før var det gratis å kjøre elbiler gjennom bomstasjoner. Så ble det bestemt at elbilister i alle fall ikke skulle betale mer enn 50 prosent av vanlig takst i bomstasjoner.

I fjor ble den fordelen igjen kraftig svekket: Nå er det lov å gi elbiler så lite som 30 prosent i rabatt.

Og nå mer enn antyder regjeringen at elbilister må belage seg på å betale mer i bompenger – spesielt i byene.
#2
TAYCAN / 350 kW ladere på Rudskogen
torsdag 01. april 2021, klokken 02:12
Da er det bekreftet at Porsche installerer hyperladere på Rudskogen.

Jeg gleder meg til første Porsche event i år. Var der i fjor på både Porsche world og Taycan introduction. Cant wait for the next opportunity  :) ;D


#3
BMW i3 / 12V batteri begynner å bli dårlig?
lørdag 13. februar 2021, klokken 13:32
Har en 4 ½ år gammel 94Ah der jeg mistenker 12V batteriet begynner å bli dårlig ettersom jeg ofte får opp meldingen "batteriutlading under parkering"

Er det bare å smukke i et nytt batteri eller må et eller annet gjøres på verksted slik jeg har lest om på noen utenlandske i3 forum?
#4
CCS / ChaDeMo hurtigladere / BMW Charging Service
onsdag 02. september 2020, klokken 12:21
BMW Charging Service har startet opp.

https://bmw-public-charging.com/web/bmw-no

Basispris 0 Kr/måned (Inkluderer gratis ladekort som kommer i posten)

Valgfrie pakker

Grønn Kontakt: 0 Kr/måned (Linker app og ladekort slik at man får med seg alle rabatter man har hos Grønn Kontakt.

Ionity Plus: 132,17 Kr/måned + 1,65 kr/kWh

Jeg tok opp basis abonnement med Grønn Kontakt pakke så får jeg se om jeg også legger til Ionity Plus etter hvert. (Jeg ser at jeg trenger kun å lade 985 kWh på et år for å faktisk komme bedre ut enn å bruke Porsche Charging Service.

Hovedgrunnen for å starte abonnement var å få tilgang til titusenvis av ladere i bl.a. Tyskland og Nederland til en langt gunstigere pris enn hvis jeg bruker Porsche kortet.
#7
Porsche / Mission E News
onsdag 18. april 2018, klokken 23:22
Fint at vi har har fått en egen plass for Porsche under bilmerker :)

Tenkte vi kunne ha en tråd gående på nyheter og spesielt updates som Porsche kommer å sende ut til alle som er på reservasjons-listen.

Så langt finner man ikke mye håndfast ute på nettet, det går mest i konseptbilen og godt kamuflerte testbiler.

En ting er dog sikker, hvis produksjonsmodellen bli seende ut som denne blå, så kommer ihvertfall jeg å hive meg over kjøpskontrakten med pennen klar for bruk :D

http://uk.pressfrom.com/news/cars/-225578-electric-porsche-mission-e-readies-for-2020-launch/© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA