Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - elbilmanne

Sider: [1]
1
i-Pace / eTrophy-felger
« på: Lørdag 23. November 2019, klokken 11:24 »
Hei!

Blitt bitt av black-optics-basillen, og ønsker meg sorte felger til sommeren. Har de 22-tommerene med carbon inserts i dag.

Noen som vet om det går an å få tak i de felgene fra promotion-bildene for eTrophy, eventuelt noen som likner?


2
Turer i Norge. / Bergen-Oslo med I-Pace
« på: Onsdag 07. November 2018, klokken 22:10 »
Noen som har erfaring med hvor det lønner seg å stoppe for lading på strekningen Bergen-Oslo? Tenkte å prøve å få stoppet et sted jeg kunne sette meg ned og spise middag.

Hadde dere tatt sjansen på å kjøre helt til Geilo på første etappe (245 km)? Andre steder med brukbar veimat (type burger el.l.) og lokaler til å innta det i?

3
Elbiler i media / Elbillading kan knele strømnettet
« på: ſøndag 11. Februar 2018, klokken 11:51 »
https://www.nrk.no/telemark/elbillading-kan-knele-stromnettet-1.13867156

Makan til skremselspropaganda. Jeg bruker vesentlig mer strøm når jeg kommer hjem fra jobb og skrur på induksjonstopp, stekeovn og skrur opp varmen enn når jeg lader på 25A om natten.

For en dust. Hva med forbud mot oljefyr? Hvorfor får ikke det like gjerne skylden for å knele strømnettet?

4
Model X / 6 eller 7 seter med tre barneseter?
« på: Fredag 19. Januar 2018, klokken 21:06 »
Hei!

Vurderer å bytte inn Model Sen i en større og mer familievennlig modell. Har noen spørsmål til dere som kanskje har prøvd litt forskjellige løsninger. Jeg må nok ned på mitt lokale showroom og teste litt, men ønsker å stille forberedt.  :)

Hvordan er Model X med tre barneseter? To små og et litt større. Er det noen praktisk måte å få tre bakovervendte barneseter inn i en av konfigurasjonene? Vurderer 6 og 7-seter.

Kommer man til de to bakereste setene på noen praktisk måte om man har to bakovervendte seter på 2. rad? ISOFIX med støttefot foran?

En av løsningene jeg ser for meg er 6-seter med barneseter på begge setene i mellomraden, og la den eldste sitte bakerst alene i en vendbar stol (ala Cybex Sirona) så lenge det går. Om de to andre blir grinete, så kan en av oss voksne ta det andre baksetet og ha god tilgang til begge foran via "midtgangen".

Kommer barnesetene bare til å knuse opp mot forsetene om man prøver å kjøre frem rad 2 for å komme til bak?

Alternativ to er å fylle hele rad 2 med barneseter på 7-seteren, men ser for meg at det kan bli litt kronglete å få barnet som skal sitte i midten inn og ut. Synes også setene bak i den nye typen 7-seter virker litt vanskelig å vippe frem for å komme til bakerst. Er det bare "jeg vil ha alt med motor"-syken som slår inn?

Det er ikke kjempeviktig for meg å kunne slå ned rad 2 når jeg har mulighet til å trekke henger, så dette hensynet veier ikke så tungt.

Noen gode tips?

EDIT: Kom over denne tråden: https://elbilforum.no/forum/index.php?topic=37369.0 som tar for seg omtrent det samme temaet. Nothing to see here! Move along.  :-[

5
Model S / Død premiumforsterker?
« på: Lørdag 04. November 2017, klokken 20:07 »
Har noen andre hatt problemer med premiumforsterkeren? Virker som om den har kuttet helt ut. Ingen lyd fra sub eller høyttalerene i fordørene. Har prøvd alt av resetting, og tenkte å sjekke sikringen, men ser ut til at man må demontere masse greier for å komme til sikringsboks 1 (stemmer det?).

Sider: [1]