Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - HelectriC

Sider: [1] 2 3 4
1
ID. 3. / ID.3 vs Golf 8
« på: Fredag 25. Oktober 2019, klokken 09:08 »
Nå har VW lansert nye Golf 8 og jeg må si den ser veldig mye mer premium ut i interiøret sammenlignet med ID.3. Da kan man spørre seg, hvorfor? Ønsker de egentlig ikke selge elbiler? Det tror jeg ikke, de har satset masse på nye elbilmodeller. Eller tror de at de som ønsker elbil kun ønsker noe som er veldig «pop», «trendy» i sterke farger? Jeg skjønner det ikke. Det hadde dessuten blitt mer økonomisk for VW å bruke samme interiør som Golf for ID.3
ID.3 er for meg en ganske stor skuffelse og jeg synes en eGolf8 hadde vært mye bedre!

2
Audi e-tron / Panoramatak til e-tron?
« på: Torsdag 20. ſeptember 2018, klokken 17:26 »
Noen som hørt noe om åpningsbart panoramatak til e-tron? Jeg ønsker ikke bytte til bil uten dette etter 2 Model S der det åpningsbare taket er gull og åpnes/brukes flittig hver dag det er sol, sommer som vinter. Jeg fant dette bildet, så jeg tror det er håp :)

3
ID. 3. / Reservasjon I.D.
« på: Tirsdag 17. Juli 2018, klokken 10:06 »
Lurer på hvor mange som har satt seg på listen for å kjøpe I.D? Jeg satte meg på listen forrige uke.

4
e-Golf / Originalvinterhjul fra Møller
« på: Torsdag 19. April 2018, klokken 18:17 »
Noen som har kjøpt 17’’ vinterhjul fra Møller sammen med bil? Hva type hadde dere å velge mellom og hvor mye kostet de?

5
e-Golf / Tilbud om lakkbehandling fra Møller
« på: Torsdag 19. April 2018, klokken 17:44 »
Er det noen som har erfaring av lakkbehandling som tilbys i forbindelse med nybil fra Møller. Skal være Autoglym Shield. Noen som vet hvor lenge denne holder seg? Står 6års garanti, men det forutsetter sikkert at man behandler på nytt hvert år inkl polering. Noe jeg mener ikke skal være nødvendig på en god behandling? Hvor flink er de på Møller med poleringen som jo er en forutsetning for godt resultat.

6
i-Pace / Noen som vet mer om “animated directional indicators”
« på: Tirsdag 06. Mars 2018, klokken 22:11 »
Jeg leste om disse lysene i katalogen. Det står fremdeles at dette er avhengig av lovgivning i enkelte land, med det høres spennende ut. Noen som vet mer?

7
i-Pace / Prising av tilbehør veldig høy
« på: Lørdag 24. Februar 2018, klokken 08:34 »
Jeg stusser lit på prisingen av diverse tilbehør og spesifikt crossbars. Jaguar vil ha 3750kr for dette om man kjøper med bil, det vil si uten moms. Dette er da tilbehør som egentlig skulle kostet 4700kr. Hva i alle dager er det for takbøyler? Er de lagd i gull? Sjekker jeg Amazon så finner man crossbars til F-pace for ca £90. Vanskelig å si om de samme passer til I-pace og jeg ønsker jo i utgangspunkt ikke bli nødt å kjøpe de til enda mer enn 3750 ::)

Noen tanker?

8
e-Golf / De nye fargene til eGolf
« på: Fredag 15. Desember 2017, klokken 22:51 »
Jeg leter etter bilder på de nye fargene man kan få på eGolf. De datarenderingene i konfigurasjonen føles veldig virkelighetsfjern. Den nye blå, grøn, brun/svart, mange forskjellige vit/sølv varianter.
Så bare hiv in bilder i denne tråd :)

9
i-Pace / Jaguar vil vite hva utstyr kundene ønsker
« på: Torsdag 24. August 2017, klokken 21:26 »
Fikk nettopp e-post fra Jaguar om hva utstyr jeg ønsker på bilen og hva som kunne få meg å velge en annen elbil. Virker som Jaguar kanskje har fått med seg en del forumdiskusjoner vedr tilhengerkobling, HUD etc.

10
Model S / Bilder/erfaring med nytt baksete?
« på: Onsdag 16. August 2017, klokken 12:43 »
Er det noen som har sett eller hørt noe om biler som blitt levert med det nye baksete som kom i designstudio for noen uker siden? Burde ihvertfall finnes noen biler i USA? Jeg kan ikke finne noe info. Og om det er kommet noen andre endringer i bilene i samme slengen? Pleier ofte å være noen fler endringer koblet sammen.

11
Hordaland elbilforening / Nye ladeplasser i Bygarasjen
« på: Torsdag 20. Oktober 2016, klokken 22:25 »
Fikk testet de nye ladeplasser i Bygarasjen idag. Funker veldig bra :) egen avdeling med kamera slik at fossilene sansynligvis ikke kjører in der (ekstra 8kr/time for å kjøre in). Jeg fikk ut 20A til Teslan min til tross for at jeg bruker eGolfen sin type2 som egentlig kun skal gi 16A, bonus! :)

12
Model S / Er det OK å selge felger med ulovlig ET/inpress?
« på: Fredag 22. Juli 2016, klokken 20:39 »
Jeg har kjøpt noen felger fra en dekksfirma på Østlandet. Felgene ble annonsert for Model S, det er også det som står på faktura. Nå viser det seg at felgene er ET30. Jeg vil mene Model S kun får kjøre på ET40 +-7,5mm. Det står dog ikke spesifisert på faktura hva ET.

Er det OK å selge felger når de ikke er lovlige? Vi snakker ikke uvitende privatperson, men bedrift som burde kunne faget, hva som er lovlig og ikke.

Jeg mener man som privatperson burde kunne stole på at man får lovlige greier når man kjøper fra bedrift som driver med dette til daglig. Eller er jeg helt ute i det blå og burde undersøkt dette på en eller annen måte? Burde jeg ikke i det minste blitt informert om ET30 og hva det betyr for å kunne si ja eller nei?

13
e-Golf / Inspektører fra Tyskland
« på: Onsdag 06. April 2016, klokken 17:40 »
Ringte meg fra Møller idag. Tydeligvis skal det komme noen inspektører fra VW Tyskland og se på eGolfer i Norge, hvordan de klarer vinteren, kjøreforhold etc. Min bil er valgt ut for slik inspeksjon (dog frivillig, jeg kunne takket nei) der de ikke demonterer noe men ser på bilen fra alle sider eller noe under en dag.

Noen fler som fått slik samtale fra Møller?

14
Jeg ønsker kjøpe 4 stk. dekksensorer (nyere type til bil med autopilot)

15
e-Golf / Hva er maks effekt å lade eGolf med hjemme?
« på: Fredag 08. Januar 2016, klokken 18:36 »
Har tenkt å få elektriker å sette opp enten rød 16A 3-FAS eller blå 32A 1-FAS industriuttak til Teslaen, men lurer på om det er noen av disse som går å bruke til eGolfen og? Eller får man likevel ikke mer enn via Schuko?

Sider: [1] 2 3 4