Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - btsvennes

#1
Model X 2023 - / Falcon wing dør som ikke åpner seg helt
mandag 27. februar 2023, klokken 11:13
Vil tro dette har vært diskutert tidligere for pre 2023-modell, men klarer ikke å finne info.

Den ene falcon wing-døren åpner seg bare delvis (passasjersiden om det har noe å si). Den kan heller ikke enkelt åpnes fra skjermen (står Hold for å åpne eller noe sånt). Det er ingenting som blokkerer døren. Jeg må da holde inne åpne-knappen ved døren for å åpne den helt. Noen som vet om døren må resettes/kalibreres og hvordan man i så fall gjør det?
#2
Model X 2023 - / Blinking ut av rundkjøring
tirsdag 27. desember 2022, klokken 22:21
Da var X Plaid på plass i garasjen. Må si at den er et virkelig step up i forhold til kjørekomfort sammenlignet med Model Y. Men yoke-rattet er vanskelig å bli venn med. Forsåvidt greit under vanlig kjøring, men f.eks. blinking ut av rundkjøring er vanskelig. Noen dom har funnet en god teknikk?
#3
Model S 2013 - 2022 / Brukket bærebru
mandag 23. november 2020, klokken 10:56
Kjørte fra barnehagen (heldigvis ikke til) hvor jeg plutselig hører et smell fra bakdelen på bilen, etterfulgt av hjulsubbing. Fant rimelig raskt en parkeringsplass, hoppet ut av bilen og kunne observere at dekket på venstre side, bak stod i vinkel. Etter en telefon til Tesla, fikk jeg beskjed om å ordne tauing via mitt forsikringsselskap da bilen er utenfor garanti. Heldigvis dukket tauebil opp veldig kjapt, hvor servicemannen kjapt kunne konstatere brukket bærebru.

Jeg ser det har vært flere tilfeller av dette. Blant annet ble det skrevet en artikkel i aftenposten for 1,5 år siden (https://www.aftenposten.no/motor/i/rAMknl/denne-alvorlige-tesla-feilen-er-det-ikke-bare-thomas-johnsen-som-har-o). Noen her på forumet som har erfaringer? Synes det er merkelig at slik er mulig. Bilen er jo ikke mer enn 5,5 år gammel og har gått 75 000. Regner med det blir en "hyggelig" faktura fra Tesla på dette.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA