Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - boppus

#1
EQC / Hvilke sommerdekk
fredag 28. april 2023, klokken 07:39
Bilen er tre år, har gått 70 000, og det er på tide med ny gummi. Hvilke sommerdekk bør jeg velge? Så en test som konkluderte med Continental Premium Contact 7, men dekkforhandler jeg snakket med kan ikke skaffe de i riktig dimensjon.
På sommerhjulene sitter det nå:
- 235/50 R20, og
- 255/45 R20

Forslag til supre dekk og forhandler som har disse? Ingen dekk er best på alt, men jeg verdsetter lavt støynivå.
#2
TAYCAN / Fra Konfiguratoren
tirsdag 09. mars 2021, klokken 08:22
Behøver innsikt fra noen som kjenner til opsjonene.

F.eks. "Servostyring Pluss" kr 2800; gir det noe særlig?
#3
EQC / Funksjoner
tirsdag 14. april 2020, klokken 11:30
Starter en tråd om funksjoner. Etter fem år med Tesla er man bortskjemt med mye smarte løsninger, og er usikker på om noe av det samme er mulig på EQC. So, here goes:

1) Automatisk låse bilen når man forlater den, er det mulig? Har ikke funnet noen opsjon på det. Appen gir en melding etter noen minutter med forslag om å låse, men det er bare nesten godt nok.

2) Har stilt inn et ukeprogram for lading, til SOC 80 % med avreise 07.30 hver ukedag. Allikevel starter den ladingen umiddelbart ved innkobling av ladekabel, og ikke en gang midt på natta som ville vært bedre. Bare sånn det er? Forvarming av kupeen til avreisetidspunkt fungerer som forventet.

3) Hvor er sjakkspillet?  :laugh:
#4
Lading av Tesla / Lade på superlader før app er registrert
torsdag 15. august 2019, klokken 11:02
Jeg har nettopp overtatt en 2018 Model S 75D hvor "gratis" superlading ikke er inkludert. Appen har foreløpig ikke kontakt med bilen og bilen er ikke registrert på Min Side hos Tesla (der er fortsatt bilen jeg solgte). Har selvsagt sendt e-post med info, men foreløpig intet svar.

Spørsmålet blir: Kan jeg superlade nå? Vil det fungere og kostnaden belastet forrige eier? Eller vil det ikke fungere i det hele tatt?
#6
Model S 2013 - 2022 / Nattmodus ved tunnel nå?
torsdag 25. desember 2014, klokken 19:21
Da jeg prøvekjørte bilen i tidlig høst reagerte jeg på at skjermen ikke dimmet til nattmodus umiddelbart da vi entret en tunnel. Antok imidlertid at de ville ordne noe så banalt - men samtidig viktig - raskt, og bestilte bilen.
Noen som vet status?
#7
Kan noen gi meg en plausibel forklaring på hvorfor noe så grunnleggende som automatisk justering av skjermen(e) mellom dag- og nattstilling ikke fungerer? Det fungerer ikke engang nesten.

Da jeg prøvekjørte og kjørte inn i en tunell lyste 17"-skjermen som sola, og fullstendig ødela nattsynet. Du må hive deg inn i menyen og justere selv.

Når jeg imidertid kjører bak en Model S inn i en tunell kommer baklysene på umiddelbart, slik de skal, så det er sensorer der, og de fungerer. Hvorfor er ikke dette koblet til skifte mellom dag/nattmodus på skjermene?

Jeg synes dette er viktig, og alvorlig at det ikke fungerer.
#8
Model S 2013 - 2022 / Regenerering på glatta
torsdag 16. oktober 2014, klokken 14:09
Dere som har en vinter bak dere med Model S vet svaret:

Hvordan reagerer Model S dersom bilen ved regenerering mister veigrepet? Slipper den opp på regenerering slik at veigrepet gjenopprettes?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA