Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Tom1977

#1
Leaf 2010-2017 / Min første elbil :-)
tirsdag 04. februar 2014, klokken 21:26
I dag fikk jeg endelig bestemt meg og fikk etter mye leting bestillt meg en Nissan leaf tekna i Bergen. Erfaringen min er at det ikke er lett å finne en til rett pris og med rask levering.

Det ble til slutt en demobil fra Nissan merkeforhandler i Åsane og jeg er glad for det. Understellsbehandling, 5-års veihjelp, telenor til carwing, chrompakke og metallic inkludert til 238.900kr kan vel ikke være en dårlig pris :-)

Gleder meg som en unge til å få den levert neste uke!

Jeg jobber som en selger og farter veldig mye rundt så det skal bli veldig interessant å se hvordan dette går. Er lei av stigende priser på drivstoff og bomringene.

Så snart er jeg med i det glade elbil-selskap :-)
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA