Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - rumi

Sider: [1]
1
Model X / Feilmontering av dekk
« på: Tirsdag 24. April 2018, klokken 13:07 »
Opplevde i dag at lokale dekkhotellet monterte sommerhjulene feil. De hadde klart å montere bakhjulene framme og forhjulene bak. Mye skrapelyder rett etter utkjøring. Etter 100 meter snudde jeg og fikk da konstatert at de hadde montert dem feil.

Det var tydelige skrapemerker på både bærearm og innsiden av felgene. Noen som vet om bilen vil ta noen permanente skader av dette? Verkstedet som gjorde jobben at det ikke hadde noe å si for bilen, men kjenner at jeg ikke er helt beroliget...

2
Model X / Defekt blinklys
« på: Torsdag 05. Januar 2017, klokken 20:15 »
Opplevde i dag det som står her:
https://teslamotorsclub.com/tmc/threads/fyi-rapid-turn-signal-blinking.79999/

Kort fortalt så kom det ingen "tikkelyd" når en jeg blinket til venstre, kun to "tykkelyd" når jeg blinket til høyre og det blinket ganske fort. Etter nærmere sjekk så ser det ut som om blinklys framme på førerside ikke fungerer lenger.

Spent på hva SC sier når de ringer meg i morgen...

Håper dette er til hjelp for andre som skulle oppleve det samme.

3
Model X / Vindusviskere som ikke fungerer optimalt
« på: Mandag 28. November 2016, klokken 11:51 »
Opplever på vår Model X 75D at vindusviskerne ikke klarer å viske skikkelig. Over 1/3 av synsfeltet er tildekket av trafikkfilm/smuss som visker bladene rett og slett ikke klarer å fjerne. Virker nesten som om det er en kombinasjon av dårlige blader og at spylervæsken ikke blir fordelt optimalt. Noen andre som opplever det samme? Tesla kan ikke bytte viskerne heller da disse ikke finnes på lager og de kan heller ikke gi noe tidspunkt for når det vil skje.


4
Lading av Tesla / Lav ladehastighet på Model X kontra Model S
« på: Fredag 25. November 2016, klokken 22:48 »
Opplever at Model X 75D lader ca. 11 km/t mens Model S 85D ladet på 14 km/t på samme 16A kurs. Noen som vet hva som kan være årsak til dette? Er det normalt?


5
Model X / Feil på parkeringssensor
« på: Torsdag 17. November 2016, klokken 22:46 »
Parkeringssensor bak på passasjerside gikk helt amok i dag når jeg skulle rygge. Fungerte igjen etter at bilen hadde stått noen timer mens jeg var på jobb. Så kom feilen igjen. Noen som har opplevd noe lignende og har noen ideer om det er noe jeg kan gjøre selv for å fikse dette? Kan nevne for sikkerhetsskyld at det ikke er noe snø eller lignende som dekker til sensoren.

6
Model X / Varsel om dekktrykk på nye vinterdekk
« på: Tirsdag 01. November 2016, klokken 21:43 »
Jeg mottok ny Model X i dag og opplever at det kommer opp dekktrykksvarsel på vinterhjulene (originale 19" Tesla vinterhjulpakke). Ble fortalt ved utlevering at varselet ville gå vekk etter en stund med kjøring, men det har ikke vært tilfelle. Ser ut som om sensorene sender info om dekktrykk. Hva er anbefalt trykk på disse hjulene? Mine viser mellom 3.1-3.3 når de er kalde.

7
Model X / Premium og vinterpakke unødvendig?
« på: ſøndag 26. Juni 2016, klokken 23:49 »
Vi vurderer å kjøpe en X, men lurte på å droppe premium oppgraderingspakke og vinterpakke. Har aldri savnet vinterpakke da S´en forvarmes alltid. Eneste jeg kunne tenke meg fra premium pakken er dynamiske lys og evt. skinn på midtarmlene.

Har dere andre noen meninger om dette? Tror dere det vil ha mye å si for annenhåndsverdien?

Har i dag en 85D som vi er godt fornøyd med. Vurderer en X med 7 seter pga 3 barn. Vi kan jo alltids sette inn barneseter i MS, men det er jo bedre plass i en X. Ikke lett med så mye fristelser!

Sider: [1]