Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - PHsigP85

Sider: [1]
1
Model S / "bare" standard, hvorfor det?
« på: Torsdag 25. April 2013, klokken 21:01 »
Har Signature-reservasjon og har trykt Finalize, men nå melder usikkerheten seg. Ikke fordi jeg lurer på om EL fungerer, om Tesla er merket for meg, eller om S er modellen. Nei, jeg ble usikker på om 362 hk er NOK??

Årsaken er at jeg la inn min reservasjon i EUDeliveryStatus (https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AkhbjTlSwONrdEdXaWJNXzZqV1ZzVmhhNi1MdnoxeHc)

ALLE andre signaturholdere har valgt performance, og fra diskusjonen her på forumet føler jeg meg som den eneste dumme med "bare" 362 hester. Riktignok er dette 218 mer enn i dagens bil, men likevel sniker altså følelsen seg inn av å ha valgt feil.

Grunntanken min er at største batteri og standard motor er mye mer enn jeg uansett trenger, og at perf sånn sett er ca 60.000,- bortkastet.

Hva tenker dere andre som ikke vil få 416 hk tilgjengelig? Og hvorfor valgte alle dere andre de siste 50 hestene man så sjelden trenger?

Sider: [1]