Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Mhagen3

#1
Leaf 2010-2017 / Billigst service 1 år?
onsdag 26. juni 2013, klokken 18:23
Hei

Da er det på tide mef første års service. Kan dere hjelpe meg litt med priser? Hvem har fått det beste tilbudet?
#2
Sogn og Fjordane elbilforening / Hvor er alle sogningene?
torsdag 20. juni 2013, klokken 09:55
Sogn og fjordane ser litt ut som et "sort hull" på hurtigladerkartet. Må da være noen ivrige elbilister i fylket som har lyst å trykke på litt! Hint-hint: Sogn og Fjordane Elbilforening???
#3
Kjøretips / Reisebrev fra (litt dårlig planlagt) roadtrip.
torsdag 13. juni 2013, klokken 22:41
Som "nyfrelste" elbilister er tiden kommet for den første ferieturen. Turen går fra Bergen til Danmark via Kristiansand. Vi er to voksne og en liten gutt i en fulllastet Nissan Leaf. Tenkte å skrive litt om våre er erfaringer underveis.

Litt om ladeutstyr. Vi har med MYE:
- Orginal 10amp ladeder m/"kladden"
- 6/10/16amp lader fra chargeamps
- Den nye "elbilkontakten"
- 20 meter heavy duty IP44 skjøteledning far Clas Ohlson
- Overgang fra industrikontakt til schuko
- "Kontantkort" fra www.clever.dk for hurtig / normallading i Danmark ("Marco Polo" - 520kr). Litt spent på denne. Var nemlig lovlig sent med å bestille. De skal sende det til første overnattingsstedet vårt i Danmark...
- Skulle gjerne hatt en overgang fra dansk "hjemmekontakt" til schuko, men det fikser MacGyver etter fergeturen.

Litt mye? Tror det!
#4
GOM / GOM rekord? 125km på 50% lading
fredag 28. september 2012, klokken 13:30
Har ved et uhell ladet bilen HELT ut. Lot varmeanlegget sta på nakken igjennom (m kontakten i!)
Nå står bilen til lading - har nådd 50% og viser 125km i carwings. Så da er det bevist - full utladning er SUNT for batteriet:)
Nei fra spøk til pil og bue: hva gjør jeg ettet denne tabbet? Lar batteriet være på 50% en stund? Kjøret en tur? Noen batterieksperter som kan synse om hvordan jeg kan "gjøre det godt igjen"?
#5
Elbilen i Samfunnet / Elbilforeningen i Hordaland, noen?
mandag 17. september 2012, klokken 17:54
Hei!

Det skjer mye bra på elbilfronten i Hordaland for tiden. Mye takket være godt arbeid fra "Østlendingene" med å sikre gunstige elbilinsentiver.

Er det ikke på tide at vi tar opp stafettpinnen selv, folkens? Foreslår å stifte "Hordaland Elbilforening" og etterhvert søke om opptak i Norsk Elbilforening.


Er det noen som vil være med?


Mvh Martin Hagen
#6
Lade hjemme / Sikringskap til garasje - trenger råd vedr spec
lørdag 01. september 2012, klokken 10:27
Hei

Jeg skal ha strøm ut til garasjen for å få fyr i leafen og har bestemt meg for å ha et lite sikringskap der ute. Tenkte en stk 3 x 50 amp hovedsikring ute i det skapet.

P.t. Skal det ikke så mye kapasitet til for å dekke behovet, men jeg ser for meg 2 elbiler etterhvert. Og hvis en av dem blir en tesla....

Så: har jeg nok????
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA