Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Sigurd

#1
Andre elektriske doninger / ATV
lørdag 21. juli 2018, klokken 11:54
Jeg har begynt å kikke etter en elektrisk ATV, men det ser ut som de jeg finner drives av blybatterier, og ikke litium. Er det noen spesielle fordeler med blybatterier som jeg ikke er klar over? Har noen et godt tips om gode ATV-modeller? Jeg vil ha en med både vinsj og hengerfeste.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

#2
Noen som vet hva som skjer med elbilparkering i Tønsberg? Jeg ble fortalt at de fra 1. januar skal kreve parkeringsavgift for elbiler.
#3
e-up! / Car-net (android) vil ha tilgang til kontaktlisten
fredag 25. september 2015, klokken 15:47
Siste oppdatering av Car-net krever nå tilgang til kontaktlisten. Mulig jeg er paranoid, men kan ikke se for meg noen rimelig grunn til at denne appen skal snoke i kontaktlisten min. Når de i tillegg vil ha betalt for tjenesten er det definitivt over og ut for min bruk av car-net.

Hva tenker dere andre om dette? Er det slik at folk flest ikke bryr seg om hva en app krever tilgang til?
#4
Hei,
Spørsmål til elbilforeningen:
Vil det komme mulighet til å filtrere på tilgang med den nye ladebrikken på hurtigladekartet på ladestasjoner.no?
#5
e-up! / Feil med resirk-knappen i e-up?
onsdag 15. oktober 2014, klokken 23:05
Jeg har merket etter at jeg endret på strekningen jeg kjører til jobb, som nå tar meg gjennom operatunnellen i Oslo, at knappen for resirkulering av luften ikke fungerer helt som den burde. Dvs. når jeg trykker på den én gang for å slå på resirk, skrur den seg av igjen etter noen sekunder. Prøver jeg så igjen, virker alt som det skal. Alternativet til å vente på at den skal skru seg av, er å trykke tre ganger på resirk-knappen, dvs. på-av-på. Da fungerer den også som den skal.

Jeg har ikke snakket med Møller om dette ennå, men lurer på om det er andre som opplever dette?
#6
Zoe / Zoe lansering
fredag 14. mars 2014, klokken 09:44
Jeg fikk denne mailen fra Renault Norge i går:


Hei!
I og med at du på et tidspunkt har meldt din interesse for ZOE, inviteres du herved på visning og prøvekjøring 29.03.14 på Bislett stadion i Oslo.
Se vedlegg


Det kan jo hende det er noen som leser dette forumet som er mer interessert enn meg, siden jeg fikk e-UP før jul.
#7
Mens jeg holdt på å gjøre bilen "paradeklar" på torsdag, klarte jeg å ødelegge blinklyset. Glasset knuste fordi hele blinklyset falt ut da jeg tok ut den grå "lyskassen". Når jeg sjekket nærmere manglet det noen deler som gjør at blinklyset sitter fast i "lyskassen". Jeg fikk limt blinklyset, så det er ingen umiddelbar krise, men noe må vel gjøres så snart som mulig.

Noen som har en delebil med et helt blinklys? Behøver også den lille metallclipsen som sitter fast i "lyskassen". Mulig det er enklere å få tak i en helt ny "lyskasse".

Bor i Oslo, så Oslo-området er enklest, men noe sånt er det jo også mulig å sende i posten...
#8
e-up! / Hvem har bestilt e-UP?
fredag 30. august 2013, klokken 16:11
Ifølge selger hos VW hadde de fått selge 600 biler i Norge i første omgang, og "alle" var solgt. Antar i så fall det er flere her som har bestilt?

Jeg har selv bestilt en, men er ikke helt sikker på at den ikke blir kansellert. Venter i alle fall til jeg har fått prøvekjørt i midten av oktober med å bestemme meg helt...
#9
Hei,
Jeg har en think 2002 modell som jeg har hatt siden slutten av mai, og det skulle nå være på tide med en vedlikeholdslading og vannservice (litt over 600 Ah overladet siden sist). Jeg tenkte å forsøke meg på dette selv ut fra beskrivelsen på http://www.elbil.no/wiki/Think:Prosedyre_for_vannservice, men har støtt på noen små problemer underveis. Jeg måtte derfor avbryte vannservicen, men fikk så en feilmelding om "System fault Service Required" som ikke forsvinner. Bilen går likevel, men jeg har ikke forsøkt å kjøre noe mer enn noen meter i parkeringsanlegget hjemme. Jeg har et nicometer tilkoblet bilen, men kunne ikke finne noen feilårsak der.

Jeg behøver da hjelp til å finne ut hva som er feil, evt. hvordan det kan fikses, samt å få fullført denne vannservicen. Er det noen i Oslo-området som kan hjelpe til med det de nærmeste dagene, nå i ferietiden?
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA