Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - castortroy

#1
Audi e-tron / Skranglelyd/knirk fra passasjerdør foran
tirsdag 26. oktober 2021, klokken 01:14
Har en ulyd i passasjerdør foran som kommer og går. Det gnisser litt over ujevnheter og ved musikk ved høy bass eller diskant iblant. Har hørt det kan være lyslisten i døren, av andre med samme symptomer. Noen som har opplevd det samme og evt funnet en løsning? Kunne tenke meg å ta den på service, men skeptisk til at de skal skru opp døren og evt problemet bli verre.
#2
Audi e-tron / Sv: Flerre i dekk og skrapet felg
torsdag 20. mai 2021, klokken 23:41
Har lest og hørt litt om at hjulstilling bør sjekkes hvis man har kantkjørt. Bilen traff kanten og var oppå et øyeblikk i ca 30-40 km/t. Har ikke merket noe vibrasjon i rattet eller at bilen skjener. Noen som har noen formening om det bør sjekkes uansett?
#3
Audi e-tron / Sv: Flerre i dekk og skrapet felg
onsdag 19. mai 2021, klokken 00:46
Ikke hørt om det middelet før. Får sjekke det opp.  Nå har jeg vasket dekk og felger. Gikk over det skadede dekket med white sprit og kost men får ikke vekk noe av det mørke klissete belegget fra limet jeg brukte.
#4
Audi e-tron / Sv: Flerre i dekk og skrapet felg
tirsdag 18. mai 2021, klokken 23:48
Limingen var ikke særlig vellykket. Klippet av flengen men det ser ikke helt bra ut. Dekket kan fint brukes, men vil ha nybilfølelsen litt lenger så smeller til med nytt dekk og fiks av felg til fredag.

Alle fire pirelli dekkene hadde samme dybde som et nytt fra butikken i og med bilen er ganske ny. Føler meg trygg på å bytte det ene dekket.
#5
Audi e-tron / Sv: Flerre i dekk og skrapet felg
tirsdag 18. mai 2021, klokken 13:29
Ny pris fra Audi på felg kommer på 11 000 kroner. 2 ulike felg oppretteren kan fikse det for 2000 kroner.

Nytt pirelli dekk kommer på 4000, og det holder å bytte det ene siden det er ganske nye dekk som hadde samme dybde som nye dekk.

Audi sier det holder å bytte et dekk dersom dybden ikke er større enn 3 mm. I verste fall kunne jeg byttet 2 dekk siden e tron har 2 motorer, og slippe å bytte alle 4. Dermed bare bytte begge fordekkene

Aller først skal jeg prøve å lime den lille flengen i dekket selv, noen mente dette kunne la seg gjøre. Riften var ikke stor nok til at dekket må skiftes men det ser ikke veldig pent ut som det er nå.

#6
Audi e-tron / Sv: Flerre i dekk og skrapet felg
tirsdag 18. mai 2021, klokken 00:43
Bytter 2 eller 4 dekk om jeg må. Hadde vært fint om det gikk an å lime på plass den lille biten, men ikke vet jeg. Har ikke opplevd å flenge opp et dekk før på den måten. Skal undersøke både felg-rep og høre med mitt dekkverksted i morgen. Skal sjekke opp hva en ny Audi felg koster også, sammenligne med rep pris av felg.
#7
Audi e-tron / Sv: Flerre i dekk og skrapet felg
mandag 17. mai 2021, klokken 18:30
Det er bare gummi under. Men har ikke revet det av heller. Ser jo ikke helt strøkent ut som det er nå
#8
Audi e-tron / Sv: Flerre i dekk og skrapet felg
mandag 17. mai 2021, klokken 17:34
Hva med dekk? Har hørt 4 hjulstrekk biler må bytte enten 2 eller alle 4 dekk hvis et først skal byttes. Bilen har gått 5900 km på disse dekkene. Hadde vært fint å slippe unna med et dekk
#9
Audi e-tron / Flerre i dekk og skrapet felg
mandag 17. mai 2021, klokken 16:41
Samboer var så uheldig å havne oppå et fortau med det ene dekket. Dekket fikk en flerre og felgen en liten skrape. Hvordan er det best å gå frem, bytte dekk, kjøpe ny felg eller reparere felg ?

#10
Audi e-tron / Skrangelyd fra midtkonsoll bak skjermene
fredag 14. mai 2021, klokken 20:17
Har en e 55 fra januar, som alltid har hatt en skranglelyd når jeg kjører over visse underlag, som høres ut som den kommer fra midtkonsollen, bak skjermene. Noen andre som har vært borti det samme? Om det er noe som skal skrus fast eller skulle vært fjernet?
#11
Audi e-tron / Bang olufsen høyttalere tweeter
tirsdag 30. mars 2021, klokken 18:10
De små høyttalerne øverst i begge bakdørene, har aldri hørt noe lyd fra disse. De som kalles tweeter høyttalere, skal man lett kunne høre noe lyd fra disse ?
#12
Audi e-tron / Får ikke byttet brukere
lørdag 27. mars 2021, klokken 15:39
Får opp meldingen med at valgt system ikke er tilgjengelig når jeg skal skifte brukere på bilen. Får dermed ikke skiftet sete innstillinger. Andre som har fått denne beskjeden på skjermen ? Har også merket det tar 30 sekunder å bytte bruker noen ganger men denne gangen nekter den. Har også låst bil ut og inn og restartet skjermer med volumknappen
#13
Audi e-tron / Sv: Irriterende funksjoner
tirsdag 02. februar 2021, klokken 13:21
Blir ikke helt klok på lane assist. Noen ganger fungerer den, andre ganger ikke. Virker som den trives best med å overta på en rett strekke, så den kan korrigere litt. Overtar den i små svinger styrer den bare videre rett ut
#14
Audi e-tron / Sv: Bang & olufsen anlegg lydstyrke
tirsdag 02. februar 2021, klokken 13:18
Er vel noe med at bilens støy i fart demper lyden. Merker også jeg fort venner meg til den høye lyden og fort får dotter i ørene. Det er da jeg føler lyden er lav. Hadde tesla model 3 før og den var hadde sanger som låt bedre på sitt anlegg, mens e tron sitt anlegg høres bedre ut på andre igjen.
#15
Audi e-tron / Sv: Bang & olufsen anlegg lydstyrke
tirsdag 02. februar 2021, klokken 10:39
Jeg synes den føles veldig lik. Skal den settes til venstre eller høyre for høyere lyd?
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA