Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Nickelilltroll

Sider: [1] 2 3 ... 26
1
Elbiler i media / Sv: Debattinnlegg i dagsavisen: Elbiler og bompenger - vi blir lurt
« på: Mandag 19. August 2019, klokken 14:14 »
Hade skammet meg hvis jeg var i samme yrkesgruppe som han der Martinussen. Trenger ikke og ha lest mye el varet med elbil lenge for og se at mye av det han skriver er gammelt vås som varit både motbevist og kilderelatert.

Skjønner ikke hvordan en voksen mann klarer og få noe sånt på trykk, er faktisk noen saker han skriver som bare er løgn og noe han synser om....

Jepp, alle de dieselbusserne som ”kunne kjørt mange fler kilometer"....før de blev bytta ut mot elbuss, de ble sikkert bare satt på bakgården for og råtne ja...

I min by kjøres det nå med 2 elbusser, både etaten og sjåfører her er meget førnøyde! Rekkvidd er null stress på en bybuss. Ja tenk...!!

2
Model 3 / Sv: Forslag til minnepen el harddisk for dashcam?
« på: Tirsdag 13. August 2019, klokken 08:22 »
Takker for mange gode inspill. Blir inkjøp av en harddisk her :)

3
Model 3 / Sv: Forslag til minnepen el harddisk for dashcam?
« på: Mandag 12. August 2019, klokken 22:09 »
Jeg har også opplevd varm stick, men jeg har også en SSD harddisk som jeg brukte på bilturen i sommer, og den blir ikke varm.

Care to share? Hva slags harddisk bruker du? Åpen for forslag her :)

4
Model 3 / Sv: Forslag til minnepen el harddisk for dashcam?
« på: Mandag 12. August 2019, klokken 21:40 »
Bilen har ikke hatt en eneste bug siden ny, brukt usb mot dash å sentry ganske mye. Varet på en 7000km ferietur i sommer, null problemer what so ever.

Repair disk lar seg ikke gjøre da minnepennen ikke kommer opp i noen menyer lenger. Prøvd både på jobbpc og privat mac.

Men får da heller kjøpe en gjeng billig-stikk istedenfor virker det som. Tesla må vel kunne fikse detta en dag da det tydligvis er sw-problem. Men att den skal bli så varm ved bruk, da sier det seg selv at levetiden blir kort.

Synd på en så fin funksjon ellers som dash å sentry gir oss.

5
Model 3 / Forslag til minnepen el harddisk for dashcam?
« på: Mandag 12. August 2019, klokken 19:45 »
Mente først det var noe softwarebugg når dashcamikonet var borte på skjermen i bil. Noe som skjedd etter siste oppdateringen i bilen. Men etter enn god del feilsøk lurer jeg på om ikke min SanDisk 32 bare tatt kvelden....

Dashcam har fungert meget bra fra bilen var ny i Mars. Startet med at jeg fikk melding om at minnepen var full på skjerm i bil, skjedde sist uke. Tog inn den og sletta alt, uten at dashcam kom tilbake.

Nå ikveld, et par dager etterpå tenkte jeg prøve på nytt. Bilen har stått på lading noen timer. Ikke varet brukt. Minnenpen var ganske varm når jeg tog ut den. Sentrymode har ikke varet aktivert. Og nå, når jeg prøver minnespennen så er det ikke noen pc el mac som finner den lenger....

Da er den vel gåen? Men hva er det da som funker i våres biler? For minnepennen var av orginal og dyr kvalitet.....


6
Tesla / Sv: Ustabilt dash cam
« på: Mandag 12. August 2019, klokken 19:20 »
Nå har min og tatt kvelden i min Model 3 etter siste oppdatering for et par uker siden. Er en orginal Sandisk 32 Gb som funket helt topp frem til dashcamikonet ble borte på skjermen i bilen. Sentrymode er oppe og går men ikke mer enn det.

Tok ut minnepinnen og sletta gamla filer, oppretta en ny "Tesla-fil", men fortsatt samme...dashikonen kommer ikke opp mer....

Forslag?

7
Model 3 / Sv: Tesla-app på Garminklokke
« på: Mandag 29. Juli 2019, klokken 13:53 »
Ok, takk for svar. Kunne varet fint med spotify offline nå nær jeg tenker meg om faktisk. Ipoden har gådd ut på dato og mobilen blir for stor. Hmmm, ska kikke litt hva dem har på nett. Føler at mine impulskjøp kann ta seg en bolle....ibland :)

8
Model 3 / Sv: Tesla-app på Garminklokke
« på: Mandag 29. Juli 2019, klokken 12:59 »
Tror jeg bæsja litt på draget her. Mista gamle klokken i ferien. Tenkte vare smart å kjøpe en Garmin som funker mot min Model 3. Bestilte litt for kjappt på nett om fredag, ser nå at jeg ikke kjøpt en «plus-modell»....

Funker denna vanlige og mot min bil? Får jeg opp så jeg kan legge in Teslawidget på klokken? Hvis ikke så sender jeg bare tilbake og bestiller på nytt. Takknemlig for alt av svar :)

Hva er egentlig forskjellen på + og ikke? :o

9
Model 3 / Sv: Hvitt premiuminteriør - holdtbart?
« på: Lørdag 20. Juli 2019, klokken 13:03 »
9500km og ikke en flekk. Har med renslighet og vask med mild rengjøring. Nulls tress :)

10
Model 3 / Sv: Wifimottaker i bil
« på: Onsdag 15. Mai 2019, klokken 12:03 »
WiFi-antennen i TM3 ligger i takbjelken mellom glasstaket og bakruta! Den ligger ikke i venstre speil.
Se på 07:00 på den videoen:
https://insideevs.com/news/338502/tesla-model-3-gets-ripped-apart-for-research/
Men enig i at mottaket er dårlig. Jeg har en repeater liggende på loftet i garasjen rett over bilen.

Ok :+1: Var ikke meg som påstod at mottaker sitter i speil men serviceteknikern, når jeg tenker meg om så er vel det hakket verre? :D ;D

11
Model 3 / Wifimottaker i bil
« på: Onsdag 15. Mai 2019, klokken 08:57 »
Håpløst dårlig er vel bare fornavnet på den?

Etter noen dager med tester overalt tog jeg endelig kontakt via mail med kundeservice. Har skjønt at jeg mangler den store oppdateringen som mange fått. Husker ikke tall på den men den med Nav på auto, 5% m.m. Som vanligt er det helt topp svar og få fra dem :)

Skal sies at på S´n så var det aldrig noen trøbbel, fant nett hjemme den, null stress.

Service oppretta en case, kjørte fjernanalyse av bilen, mottok sms at videre kommunikasjon skjer via detta nummer, fått en servicetekniker. Dagen etterpå fikk jeg sms om hva som skulle skje videre. De hade sendt oppdateringen manuelt. Fant ingen feil på bilen. Der og da så var jeg ute på en langtur men stoppa litt senere på dagen, godtok oppdateringen og 30 min seinere var "alles in ordnung". Teknikern ringte meg opp 1 timme etterpå før å sjekke at alt var ok. Han var og enig med det mange sier....mottaker i bil er svak på Model 3, sitter i venstre speil og bare en vegg stopper mye av signalen...Idag kom det en serviceinvoice på hva som gjorts og planen fremover.

Har faktiskt stått 7m ifra en sterk router på jobb med en vegg mellom MEN bilen var "feilvendt", feil speil mot wifispot....bare det stoppa oppdateringen....

Løsningen får bli som mange gjort her, forsterker :)

Heja Brummunddal igjen!!! Sagt det før og sier det igjen...aldrig opplevd så god service fra ETT eneste annet bilmerke, none mentioned 8)

12
Model 3 / Sv: Måtte selge ny TM3 - fikk ikke solgt min fossilbil
« på: Lørdag 11. Mai 2019, klokken 18:43 »
Jupp. Fossilmarkedet er ikke hva det var en gang. Aldrig hatt problemer med å selge mine tidligere biler. Men ifjor skulle siste dieselpurka ut herfra.

En strøken V60 R-design med alt av ekstrautstyr, henger med thule sykkelstativ, ny skiguard lakkert i bilens farge, skinn, auto, 8 nye dekk på sportsfelger, 2 år gammel dvs nybilsgaranti....3 måneder tog det før den endelig blev solgt. Da tapte jeg ALT av egenkapital og skjønnte at denne bilen bare måste vekk FØR jeg mista ennå mer penger....Nye eieren var MEGET førnøjd med kjøpet....

Solgt 3 elbiler på 6år og de forsvannt allesammen i løpet av en uke på finn.

Når Volvon var solgt sa jeg til meg selv at jeg ALDRIG mer skulle kjøpe fossilbil som var finansiert av en bank. Da blir det heller en billig bruksbil som jeg ikke kan tape penger på....Sier vel litt om hvor bilutviklingen er på vei.

13
Model 3 / Sv: Ting som overrasket ved bilen
« på: Torsdag 02. Mai 2019, klokken 11:01 »
Forbruk!

Kommer fra Model S P85(19"). Den var håpløst dårlig på rekkevidd. Tyder på at S´n har blitt dårlig passet på når det kommer til lading. Hade den ikke fra ny nei.

Men Model 3 LR(19") er meget imponerandes på rolig E6 kjøring OG hverdagskjøring for meg. Kan ikke huske jeg måtte lade så sjeldent 8)

Generellt mye som er bra og bedre med denna bilen idag. Den er MILEVIS forran E-golf og Ampera-E på alt. Kjenner mer og mer at jeg kommer ha denna i lang tid. Om 5-6 år finnes det en Pickup med hengerfeste og stort batteri på markedet, muligens et bytte den dagen...absolut ikke før :)

14
Model 3 / Sv: Video om forbruk på min model 3 for mars
« på: Lørdag 13. April 2019, klokken 10:22 »
Og....i tillegg som mange kanskje gjør, lader på jobb el bruker Supercharging på langtur. Så langt har Model 3 kostet meg ca 100kr i hjemmelading, langweekendtur til Sverige med gratis Supercharging og jobbkjøring, totalt 2400km till samme totalen: 100kr :) :) :)

Vi kommer unna oss en lite finere ferie i år og får fylt opp sparekontoen litt mer. Tack Elon :)

15
Model 3 / Sv: Solfilm Model 3
« på: Torsdag 11. April 2019, klokken 16:38 »
Riis Lillehammer gjorde hele bakruta min. Han sa det ikke var enkelt men har gjort en del Model S så han visste hva som venta han. De monterte ut baksete, har hvit interiør, så det var jeg takknemlig for. De hade bilen i 2,5 døgn, skal tørke over natta. Pris: 5000kr.

Sider: [1] 2 3 ... 26