Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - gammalost

#1
Model 3 / Sv: Støydemping Tectyl
fredag 02. februar 2024, klokken 08:22
Samme opplevelse. Samt at du visstnok mister garantien på enkelte deler iflg dem selv.
#2
Tesla SW og AP / Sv: Plutselig deakselrasjon/fantombremsing
onsdag 27. september 2023, klokken 09:48
Mistenker litt at den kanskje tror jeg er på vei inn i en skarp sving. ACC vil jo automatisk bremse ned litt om den kommer til en skarp sving, som i og for seg er en fin feature. Dette kan muligens forklare tunnelloppførselen da det kan være små og svingete veier "oppå fjellet" der tunnellen går.
Det forklarer dog ikke de andre hendelsene like bra.
#3
Ikke aktuelt fordi:
1. Rundkjøringer overalt.
2. Overivrig salting av veier som gjør at man konstant trenger å vaske ruta
3. Ønsker fysisk "gir"
#4
Tesla SW og AP / Plutselig deakselrasjon/fantombremsing
onsdag 27. september 2023, klokken 08:23
Kjørte nylig strekningen Haugesund-Bergen. Her opplevde jeg en form for fantombremsing jeg ikke har vært borti før. Kjørte med ACC i fint vær uten videre mye trafikk.
Plutselig kunne bilen finne på å redusere hastigheten. Dette er ikke typen plutselig bremsing man opplever ved større motgående kjøretøy i svinger ol, men en ren reduksjon av hastighet.
Gikk gjerne fra 80 og ned mot 30. Gjerne på rette og fine strekninger bla i den nye tunnelen med 100km/h hastighet, men også på åpne strekninger ute. Har kjørt denne strekningen flere ganger uten at dette har skjedd. Er dette muligens en bug i siste firmware?
#5
Model 3 / Problemer med tunein etter oppdatering
onsdag 08. desember 2021, klokken 12:51
For 2 oppdateringer siden (er på 2021.40.6 nå) sluttet tunein å huske hva stasjon den spilte sist. Jeg må mao velge hva stasjon jeg skal høre på hver gang jeg stopper/starter bilen.

Noen andre som har opplevd det samme?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA