Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Mst026

#1
e-Golf / White silver
søndag 08. april 2018, klokken 15:08
Hei!

Noen som har valgt white silver og er fornøyd med den fargen? Har bil i bestilling med pure white, og er usikker på om den er korrekt for meg. Synes fargevalget er veldig vanskelig.

Hva med oryx hvit? Stor forskjell fra pure white?
#2
e-Golf / Hva er årsaken til lang leveringstid?
tirsdag 27. februar 2018, klokken 14:14
Hei!

Har forstått det sånn at det er kun Dresden som nå produserer E-golf (hvertfall for Norge). Det har stått i flere medier (internasjonale) at Dresden fra og med mars i år skal begynne å doble produksjonen fra 35 til 70 e-golf per dag. Når de er oppe i 70 e-golf om dagen vites ikke.

Problemet her er jo leveringstiden med Active info display. Noen som vet den konkrete årsaken til at det er 1-3 mnd lengere leveringstid på dette? Vil den økte produksjonen i Dresden ha noe å si på de som bestiller med Active info? De e-golfene uten AID får jo hvertfall kortere leveringstid, men hvor mange er det som faktisk bestilles uten AID? Hjelper vel lite å doble kapasiteten hvis brorparten likevel velger AID eller?
#3
e-Golf / Nødvendig med lakkbehandling?
onsdag 31. januar 2018, klokken 08:55
Hei!

Snart har det gått 1,5 mnd siden jeg bestilte meg en e-golf. Håper resterende ventetid går fort!

Har bestilt med fargen Pure White. I den sammenheng lurer jeg på om det er lurt å foreta en lakkbehandling når bilen er ny? Det er standardlakk og ikke metallic.

Har sett på Keramisk polering (drop off). Er dette å anbefale? koster ca. 6500 kroner.
#4
BMW i3 / Storkunderabatt
mandag 11. desember 2017, klokken 12:51
Hei!

Noen som har en oversikt over arbeidsgivere og forbund/organisasjoner man kan få storkunderabatt igjennom i forbindelse med kjøp av ny i3? Kan man evt. bruke familiemedlemmers rabatt hvis de jobber i "korrekt" bedrift?

Synes det er synd hvis man ikke får ta del i rabatt på 8-10 prosent ved kjøp av bil. Vet at tilbudet man får på en i3 er fastpris uten noen form for rabatter. Hadde derfor vært greit å kunne få storkunderabatt, som jeg forstår mange får.
#5
Kjøpe elbil? / Sittestilling og setene i e-golf og i3
tirsdag 05. desember 2017, klokken 19:45
Hei!

Vurderer forrige e-golf og forrige bmw i3.

Hvordan er sittestillingen i disse to? Erfaringer med stoffsetene i disse to? Hva med skinnsetene i begge bilene?

#6
e-up! / Erfaring og leveringstid
fredag 10. november 2017, klokken 16:15
Hei! Vet dere hva normal leveringstid er på ny e-up! ?

De av dere som har e up; føler dere trygge i bilen siden den er så liten ut på veien?
#7
e-Golf / Liste over standardutstyr på forrige E-golf
torsdag 17. august 2017, klokken 11:19
Hei!

Noen som har en oversikt og/eller liste over standardutstyret på forrige E-golf? Vurdere å kjøpe den forrige e-golfen og det hadde derfor vært fint å vite hva som er utstyret på bilen utover ekstrautstyret.
#8
e-Golf / Forrige E-golf og infotainemntsystemet
onsdag 09. august 2017, klokken 13:17
Hei!

Noen som vet om forrige e-golf kom som standard med tilkobling mot andorid auto og apple carplay? Tenker da slik at man for eksempel kan spille av fra Spotify.
#9
e-Golf / Forrige E-golf og carnet
mandag 07. august 2017, klokken 20:32
Hei!

Vurderer å kjøpe den forrige utgaven av E-golf. I den sammenhengen lurer jeg på om Carnet er tilgjengelig på alle E-golf fra den først kom i 2014? Var carnet standardutstyr fra den ble levert? Ønsker nemlig å få varmet opp bilen via app. Er inneforstått med at carnet koster per år.
#10
Hei!

vurderer E-golf, men er usikker på hvilken utgave jeg skal gå for. Vurderer 2015-16 modell E-golf til 210000-220000 kr eller den nye E-golf til i overkant av 300000kr og lengere rekkevidde.

Daglig kjører jeg ikke mer enn 1-2 mil. Det lengste jeg kjører en vei er vel ca 4 mil.

Er det veldig stor forskjell på den nye og den forrige E-golfen?

Det er ca. 100 000 kr i forskjell på en brukt og den nye med lengere rekkevidde.

Tilleggsspørsmål: noen som vet nøyaktig lengde på ladekabelen som medfølger bilen (kabelen til standard stikkontakt)?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA