Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - zementh

Sider: [1]
1
e-Golf / Erfaring VW plug & play sound system
« på: tirsdag 29. august 2017, klokken 21:04 »
Jeg valgte å kjøpe e-golf FL uten Dynaudio siden jeg trengte ekstra plass i høyden bak. Men ønsker noe mer trøkk i anlegget og lurer på om noen har fått satt inn en slik? Først og fremst lurer jeg på om den i det hele tatt passer til e-golf? Denne skal også være veldig enkel å ta inn og ut om man behøver plassen bak, da bare kobles det til en kortslutningadapter i kabelen, og anlegget er som originalt igjen.

https://www.volkswagenbutikken.no/shop/no/vw/volkswagen-plug---play-sound-system-000051419a-p

2
e-Golf / Astana originalfelger
« på: onsdag 16. august 2017, klokken 16:15 »
Jeg får snart en FL e-golf og må derfor nå bestemme meg for felger til vinterhjul. Jeg syns jo ikke originalfelgene er veldig vakre, så jeg vurderer om jeg skal bruke de til vinterhjul. Men jeg gidder heller ikke å bruke mange tusen på nye sommerdekk og større felger, så jeg vurderer å kjøpe noen andre 16" felger som jeg kan få lagt originale sommerdekk over på. Det jeg lurer på er om noen har testet hvorvidt forbruket er merkbart høyere med andre 16" felger på originale sommerdekk? Siden Astana-felgene er laget såpass spesielle som de er, så burde det jo være en forskjell.

3
e-Golf / Seter nye e-golf
« på: onsdag 03. mai 2017, klokken 08:53 »
Jeg har en e-golf inne i bestilling med skinnseter. Men etter å ha tatt en titt på en utstillingsbil med stoffseter ble jeg litt i tvil om det er egentlig er verdt de 15000,- ekstra for skinn. Jeg har riktignok 2 små barn, men har alltid hatt stoffseter på tidligere biler uten at det har vært et stort problem. Er det noen av dere her inn som har mottatt den nye e-golfen som kan dele sine erfaringer med de nye setene, enten det er skinn eller stoff. Er det samme stoff som  i pre-facelift bare med annen farge, eller er det helt nye seter. Jeg har ikke sett eller prøvd de nye skinnsetene enda heller, men de gamle har blitt testet. Er forskjellen der stor mellom ny og gammel?

Sider: [1]