Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Burde gjerne lage Maxus e-deliver 3 som egen kategori

Startet av ToWalkOrDrive, onsdag 16. september 2020, klokken 13:09

« forrige - neste »

ToWalkOrDrive

Ser at det er solgt over 100 Maxus e-deliver 3, så gjerne det burde vært eget emne?
Tesla Model Y                         2021-

Samco

Ikke se på taket på en ... om importøren eller fabrikken fuger sine hvite biler med grå fuge masse  ....

ToWalkOrDrive

Sitat fra: Samco på torsdag 17. september 2020, klokken 15:52
Ikke se på taket på en ... om importøren eller fabrikken fuger sine hvite biler med grå fuge masse  ....

Tror jeg hadde vært mer bekymret for varmeapparatet enn fugene, hvis ikke Tesla-Bjørn har misforstått varmeapparatet totalt. Han sier det bare kan stille på og av, og utenom det kan du kun stille viftefart...virker nesten for utrolig til å være sant...
https://www.youtube.com/watch?v=HEiozAuRkVQ
Tesla Model Y                         2021-

ThorAas

Når det gjelder varmeapparatet har jeg fått beskjed fra selger om at det vil være tre innstillinger på varmeapparatet. (Lav, middels og høy effekt)

Dette kombinert med justering av vifter så ser jeg for meg at det ikke vil være vanskelig å justere en god kupètemperatur for alle årstider selv om det virker som en primitiv løsning gitt tidsalderen vi befinner oss i.

ByggmesterJohan

Jeg har nå hatt min Maxus deliver 3 i en mnd.
Her er det ikke noe ekstra ut over det som står i spekken.

VARMEAPARATET
Det er riktig som de sier over. Min opplevelse er at mann kan sette på eco knappen da vil ikke varme elementet stå på fult, men regulere seg etter gjennomstrømning hastigheten på lufta. Så kombinere dette med å senke vifte hastigheten ned om det blir for varmt.

DAB radioen
DAB radioen er en ettermontert USB enhet som ligger inni dashbordet. Denne var svert dårlig når jeg fikk bilen. Etter en oppdatering av forhandler virker den bedre. Men er fortsatt ikke imponert over hvor godt den tar inn kanaler.

ThorAas

En annen ting som er verdt å nevne er at du kan ikke deaktivere, fjerne eller koble ut airbagen på passasjerside på noen måte for å kunne sette inn bilstol til arvingen.
Dette er bekreftet fra både forhandler og importør.

Samco

Har kjørt litt en. Er rimelig basis av en bil. Må ta av panseret for å fylle på spyle veske. På av og halv er varmeaperat innstillingene. Ingen forvarming på tid. Ferdig bulker rett fra fabrikk,stålet er papir tynt.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA