Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Touch-sensor på dør sluttet å virke

Startet av mariusse, tirsdag 19. desember 2023, klokken 10:16

« forrige - neste »

mariusse

Sensoren for å låse dørene har sluttet å fungere. Er dette vanlig feil? Er det noen som har noen triks jeg kan gjøre for å fikse dette selv, eller må det bli reklamasjon?
Jeg tok en kjapp video, og her hadde jeg flaks en gang på passasjersiden, men jeg har ikke klart å få det til å fungere siden. Jeg tenkte kanskje noe var frosset til, men nå etter noen dager med mange plussgrader har det ikke utgjort noen forskjell. Jeg tenkte også det kunne være batteriet i nøkkelen så jeg skiftet det også, uten hell. Åpningen fungerer som det skal.


RJK

Sjekket sikringene?

Fungerer vindusheiser og annen elektronikk i dørene?
Hyundai Kona Dark knight metallic med soltak - Kø# 2500, bil utlevert mars -19
Bosted Oslo

kamikaze

Har du sjekket batteriet på nøkkelen?
Prøv å hold den i hånda ved håndtaket mens du trykker på sensoren.

Opplevde noen ganger at den ikke registrerte min nøkkel før jeg bytta batteri når den "gjemte" seg bak mobilen i bukselommen.
Stavanger

mariusse

Kan se ut som det var en ekstra dag med plussgrader som skulle til, for tidligere i dag så fungerte det igjen på begge sider... ???

Autowinder

Sitat fra: mariusse på tirsdag 19. desember 2023, klokken 18:51Kan se ut som det var en ekstra dag med plussgrader som skulle til, for tidligere i dag så fungerte det igjen på begge sider... ???
Bra det løste seg og du får håpe det holder seg. Om ikke kan det kanskje være fukt i sensor/krets et sted.
TMY 2021 LR AWD • BMW i3 2021 120ah FC

Jeg: Unnskyld, men jeg fikk tilbake bilen etter garantiservice hos dere med 30 cm oppkrubbet støtfangerhjørne.
Tesla SC Rud: Alle ansatte skal rapportere inn slikt og det er ikke gjort, så det kan umulig ha skjedd hos oss!
TA ALLTID VIDEO AV HELE BILEN RETT FØR ALL SERVICE, OG SI GJERNE FRA AT DET ER GJORT.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA