Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Pris nye bremseskiver med jobb

Startet av AndersT2, torsdag 15. juni 2023, klokken 10:23

« forrige - neste »

AndersT2

Oppdaget at det er kommet litt vibrering ved nedbremsning. Merker ikke noe når jeg bruker regenerering som her 98% av tiden. Merkes ikke ved har nedbremsning, og merkes mest fra 70 og ned til 50 km/t.

Var inne og fikk det sjekket hos forhandler, og det er skivene som er litt ujevne. Det går ikke på reklamasjon.
Fikk tilbud på å bytte, og det kommer på litt over 11 000,- for de 2 foran.
Siden de nevnte at det ikke er farlig å bruke de slik de er nå i følge dem, så får jeg heller vente til de må byttes hvis de får for mye rust. De har sett mye bedre på det området enn min tidligere eGolf.

Dette kunne komme når det blir hurtig temperaturending på skivene. Ved aktiv kjøring og varme skiver, og man treffer en vannpytt så kan det være alt som skal til. Eventuelt hard nedbremsning på vinteren.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA