Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Teslatek.no lakkstift

Startet av HermanT, onsdag 31. mai 2023, klokken 17:07

« forrige - neste »

HermanT

Hei!
Har fått noen riper i min Tesla Y. Så på utkikk etter en god lakkstift.
Noen som har erfaring med teslatek.no ? De har et lakk kit som virker lovende, men litt dyrt. Så lurte på om noen har testet?

Model Y

Funker det, så syns jeg ikke prisen der er noe ille.

Ligger som oftest på minst 400,- hos forhandlere, opp mot 1000,- hos noen.

Per Blomst

Sitat fra: Model Y på onsdag 31. mai 2023, klokken 21:42Funker det, så syns jeg ikke prisen der er noe ille.

Ligger som oftest på minst 400,- hos forhandlere, opp mot 1000,- hos noen.

Kjøpte akkurat Pearl White lakkstift på Toyota til en annen bil for 252,- så det varierer nok litt. Noen mener dessuten den skal blende bra på Tesla Pearl White, mens andre sier det motsatte.

HermanT

Valgte å bestille derfra. Har fått tollgebyr på bestillinger i fra Ebay før så enklere å forholde seg til en norsk aktør. Fikk varen etter 4 dager i postkassen. Fikset 2 riper på min pearl white og syntes resultatet ble veldig bra. Fargen var helt lik. Tar man på et tynt lag så er det så å si ikke synlig at man har påført ny lakk på skaden. 

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA