Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

NIOos i engelskspråkelige drakt.

Startet av nilka, tirsdag 18. mai 2021, klokken 11:46

« forrige - neste »

nilka

Heisann. Tenkte det er greit å ha en tråd for å diskutere hva og forhåpentligvis på sikt dele bilder og video av NiOos i engelskspråklig drakt.

Vet at det skal ha vært noen bilder og muligens en video i omløp fra 2019 og 2020 men har bare møtt på steder hvor det er nevnt og ikke hvor man faktisk kan se noe. Etter å ha sett gjennom den norske pressekonferansen ser det også ut til å være kun den kinesiske varianten som er vist frem der.

Er veldig spent på å se hvordan dette vil se ut. Husker jeg fikk tak i en video av Xpeng sitt Os på engelsk lenge før bilene kom til Norge og håper noen kan klare å skaffe det til NIOos også.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA