Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

"apply breaks when regenerative breaking is limited"

Startet av ViktorS, fredag 07. april 2023, klokken 23:26

« forrige - neste »

ViktorS

Hei.

Har Model y 2023 med 2023.6.9.

Når det er kaldt, og dette ikonet for at regenerativ brems ikke er optimalt, så bytter det litt på om bilen funker med enpedalskjøring, eller om jeg må bremse med vanlig brems. Noe uforutsigbart, oppleves det som.

Men vet at følgende funksjon skal finnes, men jeg finner den altså ikke. Noen på Facebook mente at det kanskje var fordi jeg bodde i Norge? Noen som vet noe?

"apply breaks when regenerative breaking is limited".

Denne skal jo da koble inn den vanlige bremsen når regenerativ brems ikke funker. Og denne skal ligge under pedaler og styring-menyen, men dog ikke hos meg.

Anyone?:)
Tesla Model Y Hvit,sort, 20" hengerfeste
Ordredato: 10/4-22
Utlevering: Tromsø
Utlevering: 23/12-22
VIN: XP7YGCEK0PB052***

Lars1980

Ser dette er beskrevet i den amerikanske brukerhåndboken, men står ikke noe om dette i den norske.

ville vært veldig fint å ha tilgang på den funksjonen her i norge også. har hatt ett par svette episoder der det ikke er noen regenerering.

Nimrad

Jeg skjønner ikke hvorfor den ikke bare kan kompensere med bremsene når regen ikke er tilgjengelig.

RJK

Sitat fra: Nimrad på lørdag 08. april 2023, klokken 07:02Jeg skjønner ikke hvorfor den ikke bare kan kompensere med bremsene når regen ikke er tilgjengelig.
Tesla har lansert en oppdatering på dette, men det er muligens ikke sluppet i Norge ennå. Men det er å forvente at dette kommer når de bare har fått litt mer erfaring med denne, og eventuelt tweeket den litt om nødvendig.
Hyundai Kona Dark knight metallic med soltak - Kø# 2500, bil utlevert mars -19
Bosted Oslo

Nimrad

Sitat fra: RJK på lørdag 08. april 2023, klokken 07:07Tesla har lansert en oppdatering på dette, men det er muligens ikke sluppet i Norge ennå. Men det er å forvente at dette kommer når de bare har fått litt mer erfaring med denne, og eventuelt tweeket den litt om nødvendig.
Godt å høre, jammen på tide! :)

Lucaria

Kan det vare at de venter med lender som kan ha glatt føre? Vi vet jo hvilken kaos det var når de drev og justerte hvordan den oppførte seg på vinterføre.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA