Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

A better route planner

Startet av Leffi, tirsdag 21. mars 2023, klokken 20:04

« forrige - neste »

Leffi

Er det noen som har prlvd om A better route planner fungerer med Bz4x? Kan den integreres med systemet i bilen slik at det vises reel Soc feks?

RJK

Bilen er nok alt for ny ennå. Tipper de trenger endel lengre tid bare for å få litt statistikk på bilen, slik at denne blir mer presis i forbruksberegningene.

Er kanskje heller ikke der jeg tror de mest teknisk interesserte vil befinne seg, bak rattet på en slik, så dette kan ta litt lengre tid enn på endel andre biler, tror jeg.

Og jeg ville ikke vært alt for optimistisk på å få den som app i infotainment, bortsett fra kanskje via Android Auto eller Apple Carplay.
Hyundai Kona Dark knight metallic med soltak - Kø# 2500, bil utlevert mars -19
Bosted Oslo

Leffi

Jeg ser nå at bz4x ble lagt inn i systemet til Abrp i mai 22, men det er nok slik som du skriver at det vil nok ta en tid før den blir mer presis i rureberegningene ja. Kanskje dette kan bli litt mer nøyaktig når vi får den oppdateringen i mai/juni. Må nok bruke den via Android auto ja. Jeg fikk forresten en beskjed fra selgeren min hos Toyota at det egentlig skulle vært en oppdatering i januar der Android auto skulle bli lagt inn wireless, men den oppdateringen er blitt litt forsinket. Den kommer vel sammen med den varslede oppdateringen tenker jeg.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA