Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

CCS og Type 2 ladedeksel i fleksibel TPU

Startet av helge89, mandag 24. juni 2019, klokken 09:19

« forrige - neste »

helge89

CCS og Type 2 ladedeksel i fleksibel TPU, (Tesla Model 3 etc.)

100 krSelger to varianter av ladedeksler til CCS og Type 2 port.

Mykt deksel som beskytter CCS porten når man lader med Type 2 kabel (øvre del). Designet for Tesla Model 3, men passer andre biler med samme oppsett.

Har også inkludert et eget Type 2 deksel, med eller uten logo, i samme fleksible materiale.

Forskjellen på denne og tilsvarende typer er at denne er 3D printet i TPU, som gir et mykt, bøyelig og skånsomt materiale (lignende gummi/silikon).

Dette sikrer at dekselet både sitter bedre på plass og er lettere å ta av enn den tradisjonelle harde 3D print plasttypen PLA, og siden den er myk støyer den ikke fra vibrasjon under kjøring, ei heller skader den ladeporten ved å ripe opp hver gang man trer den av og på.

Begge dekselene har en veldig lav profil og sitter ikke inntil ladeporten når den er lukket.

CCS deksel er ikke i veien for å koble til Type 2 kabel og er i tillegg designet slik at det ikke kan fjernes av uvedkomme når man lader med Type 2 kabel.

Kan bestilles med selvvalgt tekst/logo på dekselet.

CCS deksel: 100 kr
Type 2 deksel: 100 kr
Frakt: 50 kr

Kan hentes i Tønsberg

Det er også mulig å få disse i andre farger (grå, teal, gul, hvit) i samme materiale. I tillegg kan den også printes i PLA (svart, hvit, grå, blå, rød, oransje, gul, grønn) om det er ønskelig, men jeg liker best å ha de i TPU.


© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA