Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Automatisk avdugging

Startet av Tai, søndag 08. januar 2023, klokken 17:34

« forrige - neste »

førategangtesla

Jeg må si at jeg har ikke lenger problemer med dette overhodet. Tror 2023.2.10 og 2023.2.12 som jeg fikk for en uke siden ordnet opp. Den har ikke kjørt automatisk avdugging i det hele tatt, hvis ikke det da betyr at noe er galt da  ;) haha..

Nå kjører jeg auto hele tiden uten noe som helst tull, den kjører på AC en gang i blant sikkert for å tørke lufta litt.

Tai

Fikk bilen tilbake i går etter to dager på verksted. Opprinnelig var det kun skifte av fuktsensor, men de fikk ikke resatt en feilmelding etter ny sensor var på plass.

Har kun kjørt bilen noen kilometer, men den gikk ikke umiddelbart i automatisk avdugging. Det har stått "kalibrere" over bilen på skjermen siden, og den registrerer ikke andre kjøretøy eller hindringer. Men jeg har vel ikke kjørt langt nok til å fullføre kalibreringen.
"Ever notice that anyone going slower than you is an idiot, but anyone going faster is a maniac?" - George Carlin

dragehest

Jeg har også problem med at klimaanlegget går på full blås dersom bilen står parkert. Er det auto defogging som går hele tiden?

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA