Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Studiebesøk:Bastø Electric

Startet av cometalpine, tirsdag 13. september 2022, klokken 14:06

« forrige - neste »

cometalpine

Vi har fått til ett studiebesøk ombord på Norges største elektriske ferge, nemlig Bastø Electric. Der får vi besøke brua og maskinen og se hvordan Bastø Fosen drifter Norges største elektriske ferge.

Pga plassen må vi sette ett begrensning på 14 personer på dette besøket, men blir det populært kan vi høre med Bastø Fosen om en ny tur neste vår.

Vi møtes på parkeringen ved kaia i Moss kl 17.15 også blir vi med en tur/retur Horten. Vi er tilbake i Moss kl 18.45. Turen er uten bil.

Meld dere på ved å enten sende oss en mail med navn og telefonnummer til ostfold@elbil.no eller send en sms til 40 56 92 30. Førstemann til mølla, blir det fullt setter vi folk på venteliste om noen må melde avbud.

Les mer her: https://fb.me/e/25cblMFLd

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA