Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

e-up med takboks for ski, erfaringer i daglig bruk.

Startet av hemi, torsdag 21. juli 2022, klokken 08:22

« forrige - neste »

hemi

Hei, sett flere bilder, og noen biler med det på veien, men hvor bra fungerer det? blir den "fortung"? (må få opp luka) bør få 4-5 par ski med.

vurderer bytte ut a3'en som går til småkjøring her med en e-up, men siden vi står ski ca hver dag om vintern og har med flere par ski, går ikke det så bra inni, så det blir evnt med skiboks.

hemi

ingen? :)

lurer også på nye 2020+ vs gamle, ser også at feks citigo fra skoda er endel billigere, hva mangler de av utstyr?

HaraldElBil

Sitat fra: hemi på torsdag 04. august 2022, klokken 09:47
lurer også på nye 2020+ vs gamle, ser også at feks citigo fra skoda er endel billigere, hva mangler de av utstyr?

Jeg kan ikke si så mye om takboks foreløpig, jeg har akkurat fått tak i et Thule takstativ, og jeg har en skiboks på den andre bilen men har ikke testet hvordan den passer oppå søsterbilen Citigo (som jeg har).

Kunne godt ha tenkt meg en takboks som har plass til 2 kofferter, men har ikke lett så veldig nøye etter det enda. Jeg har som sagt en takboks som jeg skal prøve å flytte over og se hvordan det blir.

Når det gjelder E-Up vs Citigo, så gikk jeg for Citigo i utstyrsnivå Style, fordi jeg fikk mer for pengene. Typisk skoda egentlig.  Jeg har både oppvarmet frontrute, tåkelys/kurvelys og dab.  Det eneste jeg mangler er ryggekamera, men det er ikke noe jeg har savnet på en så liten bil. Den har jo ryggesensor.

Hvordan ryggekamera ser ut kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=CnuYNP1pNQc

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA