Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Erfaringer med Parking Assist Professional

Startet av LMOR, torsdag 01. desember 2022, klokken 11:54

« forrige - neste »

LMOR

Er det andre som har fått prøvd dette ut?

Jeg får ikke opp mer enn 50 meter i ryggeassistenten, det skulle være 200?

Når jeg har laget en bane, så fungerer den fint. Men nå jeg kommer tilbake på et annet tidspunkt, så klager systemet på at en ikke kan bruke den pga lysforholdene og at jeg må lage en ny.

Er det slik at en må bruke opp 2 spor per bane, en i mørket og en i lyset?

Så klager den på at jeg svinger for mye på rattet når jeg lagrer? Men en må jo svinge for å treffe målet.., men kanskje en ikke kan svinge for fort? Det fungerer uansett etterpå, selv om den klaget underveis.

Ellers er selvparkering med Professional faktisk noe som mye bedre enn uten. Det at du visuelt kan se hvor du velger å parkere, og at den tar hensyn til striper og kanter og ikke bare andre biler.
2022 BMW iX xDrive40 SuperCharged
2023 BMW iX1 SuperCharged

LMOR

Ser det står at du kan lagre samme manøver i forskjellige lysforhold, så en bruker ikke opp mer enn 1 plass.
2022 BMW iX xDrive40 SuperCharged
2023 BMW iX1 SuperCharged

Trond.m

@LMOR Har du fått Parking Assistant Pro på din 22 modell iX nå ?

LMOR

Ja, men jeg har byttet ut den første, så denne er produsert etter mars. Den produsert før mars gikk det ikke på. Har lest rykter om at en bare trenger å bytte en «boks». Men jeg byttet bil pga B&W først og fremst, og en del mer utstyr. Nå er bilen slik jeg opprinnelig bestilt den.
2022 BMW iX xDrive40 SuperCharged
2023 BMW iX1 SuperCharged

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA