Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vurderer Cupra Born som nr 2. Hvilket ekstrautstyr bør vurderes?

Startet av Gullars, onsdag 20. april 2022, klokken 18:35

« forrige - neste »

Gullars

Vi vurderer en Cupra Born som bil nr 2 etter TMY. Hvilket ekstrautstyr bør vi vurdere?

Risikerer vi noe om vi legger inn en ordre nå med levering noen titalls uker frem i tid, eller vil ordre kunne kanselleres i sin helhet?

olemars

Oppgraderte seter er etter min mening mye verdi for pengene, da får du bedre seter med elektrisk justering foran og midtarmlene med skiluke bak. Resten av pakkene er mer smak og behag, men bør iallfall vurdere den med ryggekamera.

Ser ut til at de estimerer 11 måneder leveringstid på nybestillinger nå, som øker til 13 måneder hvis du velger inn visse tech-pakker, bilbyggeren viser estimatet og hvilke pakker som gir lengre leveringstid. Cupra bruker samme standardmal på kjøpskontrakt som ganske mange andre forhandlere, noe som inkluderer en klausul om avbestillingsgebyr, og at prisen kan øke i tilfeller med lang bestillingstid. Samtidig er det et nettkjøp noe som betyr 14 dagers returrett.

moby666

Vurderte oppgraderte seter selv, men uten minne er elektriske seter verdiløse for oss. Men de har masasje, bedre stoff og midtarmlene bak. Ville valgt oppgradert anlegg + noen av pakkene, og selvfølgelig noen finere felger.

Vix

Sitat fra: moby666 på fredag 22. april 2022, klokken 09:50
Vurderte oppgraderte seter selv, men uten minne er elektriske seter verdiløse for oss.

3.0-programvaren på ID.3 har brukerprofiler, som lagrer innstillinger og seteposisjon.  Cupra Born vil også få ny programvare med brukerprofiler, så jeg antar at også seteposisjon lagres her.
Har sett at nye biler levert i Storbritannia nå har den nye programvaren allerede.© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA