Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Ingen som vil dele sin erfaring?  (Lest 2697 ganger)


geear

  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 11376
    • Vis profil
Sv: Ingen som vil dele sin erfaring?
« Svar #16 på: Onsdag 27. April 2022, klokken 09:07 »
Bjørn Nyland har ikke fått lov til å teste Hongqi enda, da de sier at softwaren i bilen ikke er ferdigutviklet enda, og lar han ikke få låne en pressebil før alt er ferdig og "100% på plass".
Da burde han fri litt til sine følgere, og høre om ikke noen vil låne ham en bil, eller sjekke om det er mulig å få leid en på nabobil eller lignende.

På generell basis så har de definitivt klart å lage en bil med "tilstedeværelse", man ser disse når de kommer langs veien, men etter å ha gått forbi "Ronkien" på Flesland noen ganger, så er den nok bedre på avstand enn på nært hold. Forsåvidt som forventet. Ikke akkurat Rolls-pris på den. Syns de svære chromeflakene fra C-stolpen og bakover er ganske uheldige, iallfall på sort bil, men utover det så ser den kurrant ut. Tror dessverre allikevel at mange føler det er litt som å gå med fake Rolex, etterspørselen vil aldri ta av i Europa, og er redd verditapet på disse vil bli relativt høyt.
« Siste redigering: Onsdag 27. April 2022, klokken 09:13 av geear »