Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Mediaspiller oppstart

Startet av Brolar, søndag 16. januar 2022, klokken 17:42

« forrige - neste »

Brolar

Hver gang jeg setter meg i bilen, har mobilen med, en Iphone 12, så starter mediaspilleren fra Spotify på et bestemt album. Noen som vet hvor jeg kan redigere dette ? Ligger det på tlf eller bilen ?
Audi Q4 50 e-tron Quattro

Orbit

Vet du at det er Spotify som spiller musikken? Standardoppførsel på iOS ved tilkobling av "høyttaler" via Bluetooth er å starte iTunes i avspillingsmodus. Om du ikke bruker iTunes, har du vel bare det som følger med av demomusikk der. Dersom det er iTunes som spiller - og du ikke bruker den app'en likevel - er eneste fiks jeg vet om å avinstallere iTunes fra mobilen.
2016 BMW i3 94Ah
2019 Audi e-tron 55

Brolar

Ja, du har helt rett, under Apple Music/Bibliotek så ligger det ett album, U2 - Songs of Innocence. Det er ikke Spotify som fyrer opp denne, men Apple Music. Takker for raskt bra svar  :)
Audi Q4 50 e-tron Quattro

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA