Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Utlevering av vinterdekk?

Startet av NSBkomfort, torsdag 23. september 2021, klokken 11:45

« forrige - neste »

NSBkomfort

Fikk utlevert bil fra Tesla Brumunddal forrige uke, men ingen anelse om når jeg får vinterdekkene jeg har bestilt. Har prøvd å få tak i Tesla, men det er nesten umulig. Noen som har fått sine dekk, eller vet noe om når (og hvordan) dette skjer? ...bor litt oppe i høyden, og det er ikke lengde til det er frost... :-|

uptherosens

Fikk samme beskjed ved utlevering, og har tenkt det samme. Mulig at det blir enklere å oppnå kontakt med Tesla når kvartalet er over [emoji120][emoji848]?


Sent from my iPhone using Tapatalk

_Julie

Nå hentet jeg bilen i Lillestrøm, men fikk nettopp telefon fra Tesla Oslo Nord om at det var leveringsproblemer med vinterdekkene. De forventer de inn i midten av Oktober. Vurderer å avbestille. Er det mulig?

Handyman

Ble nå oppringt av Tesla Kr.sand om at de akkurat hadde fått inn vinterhjulene.
Jeg kunne hente hos dem, eller få dem utlevert hos Dekkmann.
Nå sier de at første skift og oppbevaring frem til dette er inkludert. Stikk motsatt av det de sa tidligere.
RTFM: https://www.tesla.com/ownersmanual (Manual for alle modeller)

DagfinnN

Sitat fra: _Julie på torsdag 23. september 2021, klokken 13:37
Nå hentet jeg bilen i Lillestrøm, men fikk nettopp telefon fra Tesla Oslo Nord om at det var leveringsproblemer med vinterdekkene. De forventer de inn i midten av Oktober. Vurderer å avbestille. Er det mulig?
Tja, har du lest i Norske forskrifter?
"Piggdekk kan kun brukes fra og med 1. november og til og med første søndag etter 2. påskedag".
Du kan selvsagt sette på piggfrie dekk når du vil, men her er altså det vanlige. Klart har du max uflaks med vær der du skal så...
Hvis du tenker å avbestille pga av dette, foreslår jeg at du gjør det straks.
TM3 LR 2021 kjøpt brukt 17.03.2022
TMY bestilt 25.01.2022 - levert 29.03.2022

Jouley

Da fikk jeg en forholdsvis kryptisk beskjed fra Tesla: "Bilens service er fullført, og den er klar til henting fra Tesla Service i åpningstiden".  Siden bilen sist var observert parkert utenfor, ble jeg nysgjerrig og sjekket appen. Der ligger det en faktura hvor det står "utført arbeid: Seasonal tires - place in trunk".

Mye tyder på at dette er Teslas måte å gi beskjed om at vinterdekkene er kommet og at de IKKE har tenkt å legge om.

NSBkomfort

Fikk beskjed på mail i går om at mine var klare til henting... Må reise til Brummundal for å hente selv :(

Klykken

Tror jeg har nevnt det i en annen tråd, men fikk for noen dager siden telefon fra Tesla om henting av vinterdekk i Trondheim. Sa at jeg hadde 25mil kjøring en vei og at jeg helst så at jeg slapp den turen for noe jeg bestilte og forventet fulgte med bilen ved kjøp. Spurte om levering hos dekkforhandlere, men det kunne de ikke. Dem selv foreslo levering av hjula på døra etterhvert, og det er jo prima! Kommer denne uka, fikk jeg beskjed om. 👌
BMW i3 fra 26.06.2014
TMS85D 2015 - Solgt
TMY LR 2021
Helelektrisk bilpark <3

Koots

Fikk selv beskjed om at mine kunne hentes i Drammen. Bor ikke fryktelig langt unna, men hadde nok gått 90-120 minutter på å kjøre ned for å hente de (i arbeidstiden...).
Tok en telefon dit, fikk beskjed om at jeg skulle bestille service hos mitt lokale servicesenter og skrive at jeg ønsket utlevering av vinterdekk. Fikk beskjed allerede dagen etter om at jeg kunne hente vinterdekkene, selv om første ledige time for serviceavtale var 4. november.

markusthorsen

Jeg bor i Ålesund og har et Tesls service senter 20min unna. Men bilen min ble hentet ut i Molde, ca 2t unna med ferge osv osv. Fikk nå beskjed fra Molde om at vinterdekkene var klar til henting. Jeg spurte da om det var mulig å hente de ut i Ålesund og det skulle hun undersøke. Jeg spurte også om bytting av dekk var inkludert og det kunne hun bekrefte. Dagen etter får jeg tlf fra Tesla Ålesund om at dekkene kunne hentes hos de, men de tilbydde ikke lenger gratis bytte av dekk. Dette var visst noe de gjorde før når de hadde dekkhotell. Men jeg kunne selvfølgelig booke en time og betale for det.

Sunnmøringen i meg vil gjerne kjøre til Molde, selv om det sikkert er minimalt å spare mtp tid og fergebilletter. Hehe. Men føler jeg har lest litt forskjellig her inne, der noen får bytte inkludert mens andre må hente og ordne selv.

Er det slik at det er opp til hvert enkelt service senter? Eller er dette noe som står i en kontrakt? Jeg har kanskje tenkt at det har litt med tiden på året vi fikk bil, selv om de fleste av oss fikk bil sent august/tidlige september, så er det jo først nå i oktober at vinterdekkene har begynt å falle på plass. Og at de ta tok en for laget og la om gratis.

Sent from my IN2023 using Tapatalk


Klykken

Tror de tenker at de ikke kan ta potensielt 4000 biler inn å bytte gratis. Bruk halvtimen det tar og bytt selv.

Og, fun fact, har du 20" på sommer har du ikke hjulkapsler og da har du nakne geminihjul uten senterkopp. For det må kjøpes i tillegg.
BMW i3 fra 26.06.2014
TMS85D 2015 - Solgt
TMY LR 2021
Helelektrisk bilpark <3

Handyman

I Kr.sand valgte jeg å få utlevert hjulene hos Dekkmann. Første hjulskift er inkludert.
RTFM: https://www.tesla.com/ownersmanual (Manual for alle modeller)

Otkristo

Til dere i Bergen.
Bare til å ringe Vianor Kokstad og avtale omlegging til vinterhjul.

Randomrex

Noen i Oslo eller omegn som har fått vinterhjul?
...og finnes det noe telefonnummer man kan nå noen i Tesla på? Sitti 65 minutter og ventet, uten noe svar noe sted i dag. :)

Randomrex

Sitat fra: Randomrex på lørdag 16. oktober 2021, klokken 11:05
Noen i Oslo eller omegn som har fått vinterhjul?
...og finnes det noe telefonnummer man kan nå noen i Tesla på? Sitti 65 minutter og ventet, uten noe svar noe sted i dag. :)

Dro innom Tesla Grorud jeg, der fikk jeg en epost med en kalender der jeg fikk beskjed om at jeg kan hente hjul i Drammen... Hadde jo håpet å slippe turen men også litt rart at de tar 825kr for selve skiftet når man ser andre får første hjulskift gratis?  Noen som har hentet hjul i Drammen?

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA