Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Lakkfix

Startet av mthns, lørdag 04. september 2021, klokken 20:01

« forrige - neste »

mthns

Er det noen som kjenner til en god lakkstift? Vært litt uheldig og fått en steinsprut skade som jeg ønsker å fikse slik at det ikke begynner å ruste. Det er ikke store greiene, og det viktigste er at det beskytter godt mot rust.

Orbit

Kan anbefale disse, både på lakkvalitet og fargematch. De har også en egen antirust-primer i samme format for småskader.

Sitat fra: Orbit på onsdag 06. november 2019, klokken 19:43
Jeg har kjørt lakk noen ganger fra Firanto (til andre biler enn TM3) med veldig god match på farge. De leverer raskt og prisene er helt greie (€9 inkl normalfrakt, pluss €8 ekstra for klarlakk dersom du ikke allerede har dette). Tipper det er fargekode B-101E du er ute etter.

De selger også via eBay dersom du heller vil bruke PayPal enn å oppgi kredittkortnummer direkte til dem. (PS: De har også felglakk til mange av teslafelgene)
2016 BMW i3 94Ah
2019 Audi e-tron 55

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA