Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Gratis kW - hvilken ladere er støttet?

Startet av oStoreBil, onsdag 02. februar 2022, klokken 18:16

« forrige - neste »

oStoreBil

Leser at det er x-antall kW som er gratis ved kjøp av ny bil. Hvor fungerer dette i praksis, egentlig og hvilken leverandør er støttet?

sjokomelk

Kjører 2017 Tesla Model X 100D - utlevert 1/12-17 - oppgradert til MCU2/HW3 og CCS
RTFM: https://www.tesla.com/ownersmanual

BubbaJoFet

En noe lang tråd å skumme igjennom.
De inkluderte kW i BaaS avtalen kan brukes ved batteribytte og NIO ladere, ref avtalen om BaaS. Det finnes 1 byttestasjon med to tilknyttete NIO ladere i dag. 

Siden romjulen har det vært en beta test med Kople og lading fra NIO appen, dette er gratis og ikke begrenset til BaaS kunder.
I tillegg får BaaS kunder strøm fra Mer via en RFID brikke, hvor mye debatteres, i utgangspunktet 2000 kr med mulighet for ytterligere frem til batteribytte stasjonene er på plass.  ???

Håpet er at de inkluderte kW i BaaS skal være tilgjengelig for alle partnere til Plugsurfing (det er deres API NIO bruker) via NIOs App slik at en kan lade på ytterligere stasjoner.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA