Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Sporing av bil før levering

Startet av Tibia, torsdag 13. mai 2021, klokken 09:21

« forrige - neste »

Tibia

Har fått VIN og lagt til bilen i appen, men får ikke sporet den? Forhandler nevnte at bilen ikke kan spores på båten, forstod det likevel som den kunne spores utenom dette, altså utenlands? Eller fungerer ikke sporing før bilen kommer til Norge?

Bmw_Tryne

Gps må være akriveri inne i idrive for sporing i app.
Bmw 530i G30

TorS

Du kan ikke legge til bilen selv før du har fått bilen. Du trenger en kode som kommer i bilen.

Før du har fått bilen kan forhandler legge den direkte til i din Connected-Drive konto. Da vil den også dukke opp i app. Det er ikke alle forhandlere som ønsker dette. Det er en risiko med dette. Dersom du aktiverer fjernstyring og låser bilen, så er det ikke mulig å flytte den / kjøre den av båten.

Når den er lagt til i Connected-Drive / app er det mulig å se hvor bilen sist ble slått av. Så lenge den er avslått er det ikke noen oppdatering av posisjon. Mao. så lenge den er på båten vil du se hvor båten / bilen var når bilen ble slått av.

GPS sporing er aktiv fra fabrikk. Den kan eventuelt slås av senere.
iX3 fra 24.03.2021.
i3 fra 29.10.2014. Solgt 20.1.2021.
Ålesund.

Tibia

Bilen er lagt til og sees i appen. Ser at bilen er ulåst som forventet under transport, men ingen info om nåværende eller tidligere lokalisering så vidt jeg kan se.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA