Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Oh mein Gott, den nye, elektriske E-Klasse EQE, neste generasjons Oslo TAXI

Startet av Electric cars in Norway, søndag 01. august 2021, klokken 11:52

« forrige - neste »

Electric cars in Norway

Looks like a million dollars! Her snakker vi S-klasse følelse!!

Herlig bil. Blir dyr, men funker fjell i drosjenæringa.. og disse som da går en halv million km eller mer i næringa - skal jo videreselges seinere igjen  :+1: Da kan man gjøre et bruktbilkupp!

Les mer om IAA MOBILITY 2021 i München messa her og den flotte EQE i gårsdagens Broom artikkel

https://www.tv2.no/a/14138992

Kopi:

Elektrisk E-Klasse

Men det stopper altså ikke der. På bilutstillingen i München vil de vise fram bredden for både nåværende og kommende elektriske modeller. Mercedes-Benz, Mercedes-EQ, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach og Smart blir representert med totalt åtte premierer. Fem av disse er helt elektriske modeller – og i tillegg skal de vise fram en hybrid med høye ytelser.

Den mest interessante av nykommerne, sett med norske øyne, er kanskje el-utgaven av en store og populære familiebilen E-Klasse. En bil vi ofte ser som taxi, også.

Med EQE vil Mercedes-EQ vise hvor sportslig og komfortabel en elektrisk sedan kan være. Bilen skal kombinerer ytelse og kjøreegenskaper, og sette dermed en ny standard i sin klasse, heter det i en pressemelding.

Innvendig er det romslig, mens «en-bue»-designet fra EQS skal sikre lav luftmotstand.

Broom testet denne, se video litt lengre ned på siden her: https://www.tv2.no/a/14138992

bmw2002

Første versjon får 400hk, 650km WLTP rekkevidde med 90kWh batteri.

Dessverre blir dette en vanlig sedan og får ikke kombikupe bakluke som EQS:
https://www.auto-motor-und-sport.de/neuheiten/mercedes-eqe-2021-elektro-e-klasse-600-km-reichweite/

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA