Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Sentry mode fail  (Lest 619 ganger)

Svolar

  • Full Member
  • ***
  • Innlegg: 198
    • Vis profil
Sentry mode fail
« på: Torsdag 06. Mai 2021, klokken 11:38 »


Bilen har ikke kunnet lagre sentry mode clips på en stund.

Har prøvd alt det de beskriver i denne tråden:
https://teslamotorsclub.com/tmc/threads/60-new-sentry-events-but-no-files-on-stick.222686/

Er det noen som har samme problem?

På sentry mode videoer blir de tatt opp kanskje 0,5 sekunder, eller ingenting. En får advarsel om at sentry mode event har inntruffet, men en får ikke noe opp når en trykker på linken.

OhmPaPa

  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 1352
    • Vis profil
Sv: Sentry mode fail
« Svar #1 på: Torsdag 06. Mai 2021, klokken 11:51 »
Bytte minnepinne?

blondie

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 11
    • Vis profil
Sv: Sentry mode fail
« Svar #2 på: Torsdag 06. Mai 2021, klokken 11:55 »
slå av sentrymode via. under sikkerhet i menyen, la den være deaktivert i noen timer før du slår den på igjen. Det funket for meg.

Svolar

  • Full Member
  • ***
  • Innlegg: 198
    • Vis profil
Sv: Sentry mode fail
« Svar #3 på: Torsdag 06. Mai 2021, klokken 13:55 »

Skal slå av sentrymode og se --> Dette skal jeg prøve!
--> bytte av minne pinne hadde ingen effekt.

Ampera

  • Full Member
  • ***
  • Innlegg: 146
    • Vis profil
Sv: Sentry mode fail
« Svar #4 på: Fredag 07. Mai 2021, klokken 10:34 »


Bilen har ikke kunnet lagre sentry mode clips på en stund.

Har prøvd alt det de beskriver i denne tråden:
https://teslamotorsclub.com/tmc/threads/60-new-sentry-events-but-no-files-on-stick.222686/

Er det noen som har samme problem?

På sentry mode videoer blir de tatt opp kanskje 0,5 sekunder, eller ingenting. En får advarsel om at sentry mode event har inntruffet, men en får ikke noe opp når en trykker på linken.
Sjekk at du har alle tre mapper i "Teslacam"
Har opplevd dette etter siste oppdatering for noen uker siden, da man velger "formater" i tesla ( måtte velge dette  etter regn/sludd i 8 timer for noed dager siden kom tilbake til 242 hendelser  ::) )skaper den kun 1 mappe " Teslacam" også kun en mappe inne der igjen " RecentClip" Hadde for en stud siden kopier hele usb til PC når alt funket,  så bare kopierte disse teslacam mappe fra den til usb med 3 mapper inne " RecentClips" "SavedClip" og "SentryClips" og da funket det bra igjen.
« Siste redigering: Fredag 07. Mai 2021, klokken 11:25 av Ampera »