Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: MG Cyberster «verdens første helelektriske e-sportscoupé»  (Lest 463 ganger)

Electric cars in Norway

  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 2360
  • Helt elektrisk
    • Vis profil
    • Min YouTube kanal
MG Cyberster «verdens første helelektriske e-sportscoupé»
« på: Tirsdag 27. April 2021, klokken 16:40 »
Konseptbil. Men det er bare å glede seg til hva som kommer..
..

Kopi:
Bilprodusentene må jo lure på hva de spiser til frokost hos MG, for maken til elbiler de nå viser fram må man lete lenger etter. MG Cyberster er en av disse, og nå byr britene på flere bilder av denne.

Dette er et konsept som skal vise hva MG skal komme med i framtiden, og vi stiftet først bekjentskap med Cyberster for et par uker siden. Nå vises den under Auto Shanghai, og bør tiltrekke seg ganske så mye oppmerksomhet.

MG kaller den selv for «verdens første helelektriske e-sportscoupé», og følger en designfilosofi kalt «energisk romantikk» som skal vise den sterke kontrasten mellom voldsom estetikk og romantikk i perfekt balanse. Ja, altså ifølge MG.

Denne futuriske sportsbilen er bygd på noe MG kaller for en intelligent helelektrisk arkitektur, og dette skal gi rekkevidder på over 800 kilometer. Ja, solide greier.

https://bil24.no/mg-viser-fram-den-fabelaktige-elbilen-cyberster/
« Siste redigering: Tirsdag 27. April 2021, klokken 16:44 av Electric cars in Norway »